Fotó: Bonyhádi Zoltán

A Falco válogatott játékosa a mai BL-meccs előtt: "Erre készülünk augusztus óta"

BZ
2019. október 16. szerda, 14:01
Ma bemutatkozik a szombathelyi csapat a Bajnokok Ligája főtábláján.

Már Dijonban van a magyar bajnok szombathelyi csapat, ugyanis 18 órától a JDA Dijon vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája első játéknapján.

 

"Tisztában voltunk vele mivel jár egy ilyen szereplés és erre készülünk augusztus, az alapozás kezdete óta." - ezt már Benke Szilárd, a keret egyik válogatott játékosa nyilatkozta a csapat hivatalos honlapján.

 

Benke Szilárd

 

"Különbözőek vagyunk, mindenki másképp töltődik fel, játékosa válogatja, hogy milyen szokásai vannak egy-egy mérkőzés után, vagy utazás során. Nyilván érdekes lesz, és más terhelést kap szervezetünk a repülések miatt, de profi stáb áll mögöttünk, akik mindenben segítenek." - mondta Benke.

 

Azt ígéri, mindent meg fognak tenni, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák ma este. Szerinte ugyanakkor a csoportmeccsek alatt sokkal élesebbnek kell lenniük, mindenkinek tudnia kell, mikor, hol, mit tesz majd a pályán, azt pedig 100%-os erőbedobással kell teljesíteni.

 

Benke szerinte az iram is sokkal nagyobb lesz a hazai bajnokikhoz képest: "Nagyon várom már az egész szezont és francia mérkőzést is, nem feltartott kézzel érkezünk!"

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás