HIRDETÉS

Fotó: Bonyhádi Zoltán

A Falco szurkolói felszólítják a szombathelyi Fideszt, hogy azonnal vonják vissza Büki Zoltán képviselőjelöltségét

Farkas Bazsi
2019. július 20. szombat, 18:13
A drukkerek azt állítják, hogy Büki olyannyira gyűlöli a szombathelyi kosárlabdát, hogy korábban elégette a csapat mezét is.

A héten megnevezte a szombathelyi Fidesz azokat a neveket, akiket képviselőjelöltként indítanak el az őszi önkormányzati választásokon. Szinte még meg sem száradt a tinta a névsoron, kiderült egyikük, Büki Zoltán korábban polgármesterként bukott meg Egyházashollóson, mellette pedig szinte végtelenségig gyűlöli a szombathelyi kosárlabda csapatot, a Falco KC-t. Most a kosárlabda klub drukkerei közleményben szólítják fel a Fideszt, hogy azonnal hívják vissza Bükit. 

 

Íme a közlemény:

 

 

Tisztelt városvezetés!

 

Az USB szurkolói csoport teljes mértékben elhatárolódik attól, hogy egy nyíltan szombathelyi kosárlabda-ellenes, Körmend szurkoló és fórumokon (vendégkönyv:Zoller nicknéven) nyíltan a Csapatunk játékosait és vezetőit megbotránkoztató módon ócsároló személy, BÜKI ZOLTÁN bármilyen módon is helyet kapjon szeretett városunk leendő vezetésében! Párttól függetlenül kérjük az illetékeseket minden Falco szurkoló nevében, hogy ez az ember SEMMILYEN MÓDON NE KERÜLHESSEN A LEENDŐ VÁROSVEZETÉSBE! Alkalmatlanságát már korábban egy kis faluban is bizonyította (Egyházashollós). 


Azt gondoljuk, hogy egy laikus ember számára is egyértelmű az, hogy Büki, aki szeretett csapatunk felfújható tapsoló égetésében!!!!!!!(tudomásunk szerint a póló és nadrág égetésben) is partner volt nem tudna semleges, a fair play szabályait betartva döntéseket hozni a  szombathelyi városházán! Az hogy egy ilyen ember neve felmerült nagyon reméljük hogy csak egy rossz vicc része, és mihamarabb kikerül a névsorból!

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás