A csupán érettségivel rendelkező Fidesz alelnök a jelölt a Haladás Sportkomplexum irányítására

Farkas Bazsi 2018-08-22 13:28:00
Ő lehet a negyedik vezető a stadion élén.

Rendkívüli közgyűlést hívtak össze csütörtök reggelre Szombathelyen. A testület két témát tárgyal, az egyik a buszközlekedés állami támogatásának pályázata, a másik pedig a Haladás Sportkomplexum vezetői posztja. A tavaly novemberben átadott létesítmény ugyanis a harmadik ügyvezetőt fogyasztotta el, így jelenleg üres a 15,4 milliárd forintből megépített, és becsülten évi 500 millió forintból müködtett stadion igazgatói széke. 

Az Ugytudjuk úgy értesült, hogy megvan a fideszes városvezetés kiszemeltje a feladatra, aki nem más mint Gál Sándor. Gál egyébként a szombathelyi Fidesz alapszervezetének alelnöke, tavaly választották meg erre a pozícióra. A poszthoz feltöltött fotón a jobb szélen áll, fekete ingben.

Szombathelyi Fidesz

Tisztújítás volt a Szombathelyi Fidesz alapszervezetében! Elnök: Lendvai Ferenc Alelnökök: Dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Horváth Csaba, Kántás Zoltán, Illés Károly, Gál Sándor Jó munkát és sikeres...

Gál a Hende Csabához ezer szállal köthető Őrvidékház igazgatóhelyettese, valamint a Haladás VSE kézilabda szakosztályának vezetője. A fideszes többségű városvezetés most úgy akarja Gálra bízni a Komplexum vezetését, hogy

gazdasági végzettsége nincsen, csupán érettségivel rendelkezik. 

Kerestük Szombathely sportért felelős alpolgármesterét Koczka Tibort. Az alpolgármester titkárnője hívott vissza minket, hogy a Haladás Sportkomplexum ügyei Illés Károly alpolgármesterhez tartoznak. Így nála folytattuk.

Kerestük a város, a Haladás Sportkomplexumért felelős alpolgármesterét, Illés Károlyt. Ő emailünkre azt írta vissza, hogy a sportügyek nem hozzá tartoznak.

Kerestük Gál Sándort is, de egyelőre őt sem értük el. 

Elértük viszont Nemény Andrást, az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt frakció vezetőjét, aki tőlünk értesült a kiszemelt, lehetésges igazgató személyéről.

- Számomra elfogadhatatlan, hogy a városvezetés egy pártvezetőt akar odaültetni a Sportkomplexum élére, egyben felháborítónak is tartom. Gál Sándor egy olyan sportklubban szakosztályvezető, aminek a mai napig nincsen szerződése a csarnokot üzemeltető céggel. Egyébként ez is jól mutatja, hogy micsoda fejetlenség van az új létesítény üzemeltetése körül, nem csoda hát, hogy a korábbi igazgató is elmenekült. Szombathely számolatlanul önti bele a pénzt a stadionba. Legutóbb például ismét 100 millió forintot szavazott meg a közgyűlés az üzemeltetésre, úgy, hogy ezt az összeget az utak felújításától vonta el a városvezetés. Kíváncsian várom a holnapi közgyűlés fejleményeit - mondta Nemény az Ugytudjuk.hu-nak.

A frakcióvezető arra kérdésünkre, hogy mit szól, hozzá, hogy Gálnak mindössze érettségije van azt válaszolta, hogy a stadion működtetése gazdasági feladat, így egy gazdasági szakemberre kellene azt bízni. 

A szombathelyi közgyűlés csütörtök reggel 9 órakor ül össze, hogy megtárgyalják a Haladás Sportkomplexum ügyét. Bár az ülés zárt lesz, a végeredményről természetesen beszámolunk!  

Címlap: Hende Csaba Facebook-oldala

Szólj hozzá!

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.