Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Farkas Bazsi 2024-10-15 08:28:57
Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség tájékoztatása szerint két rendbeli ittas járművezetés vétsége miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 novemberében, lakott területen belül súlyos fokban ittasan vezetett gépjárművet, amivel először egy parkoló autónak ütközött, majd az úttesten keresztbe fordult. A vádlott két nappal később – ekkor már vezetői engedély nélkül – ismét súlyos fokban ittasan vezetett személygépkocsit.

A járási ügyészség közúti járművezetéstől eltiltást is indítványozott a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Szólj hozzá!

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

A körzeti megbízottat hívogatta a Győr-Moson-Sopron megyei fiatalkorú zaklató

A telefonba egyetlen esetben szólt bele, közölve, hogy „még nem tudod, kivel kezdtél ki, meglesz még ennek a következménye.”

Törzsvendégnek lenni kiváltság!

Utazni, kiszakadni a megszokott mókuskerékből alapvetően csodálatos élmény, de mégiscsak megnyugtatóbb, ha a szálláshely, ahol ritka pihenőidőt tölti, régi ismerősként fogadja.

Vádat emeltek a szombathelyi Fő téren garázdálkodó fiatal fiúval szemben

Gyermekkorú társaival együtt bántalmazott egy kiskorú sértettet.

Mit kell tudni az aranykalászos gazda képzésről?

A hírekben egyre többet olvasni arról, hogy a mezőgazdaság fellendülőben van. Sokan térnek át biogazdálkodásra, szívesen termelik meg maguk számára a szükséges gyümölcsöket, zöldségeket, és állattartással is egyre többen foglalkoznak.

Budapest, Debrecen és Pannonhalma környékén a legjobb élni 2024-ben

De Győrnek és Szombathelynek sincsen szégyenkezni valója.

Kondora István sárvári polgármester székfoglalójában az interneten hamis nevek mögé bújt várost ócsárlókról beszélt

Máhr Tivadart választották a képviselők alpolgármesternek. A megyei közgyűlés alelnöke pedig nyomott egy szexista megjegyzést.

6 millió forintnyi drogot csíptek el egy szombathelyi garázsban

Összehangolt akcióban fogták el a Vas vármegyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószer-kereskedőket.

Költöztetés profikkal

A költözés általában örömteli eseménye életünknek, amely azt jelenti, hogy egy nagy mérföldkövet sikerült megvalósítani. Nagyon sok vidéki ember álma a budapesti élet, illetve sokan vágyódnak a főváros forgatagából nyugalmasabb településekre.

Négy tanácsnok fog dolgozni Szombathelyen ebben a ciklusban

Bokányi Adrienn, Szuhai Viktor, és Németh Ákos mellett Kelemen Krisztián is tanácsnoki kinevezést kapott.