Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

Pintér Bence 2024-04-15 10:26:00
„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

Nyilatkozott a Dézsi Csaba András győri polgármestert (Fidesz-KDNP) Borkai Zsolt és Hajtó Péter felől ért vádakkal kapcsolatban a polgármester felesége, Dr. Dézsiné dr. Szentes Veronika a GyőrPlusznak.

A polgármester felesége elmondta: a szóban forgó estén egy pezsgőtől lett rosszil, feltehetően korábbi hasnyálmirigyrákja szövődményeként leesett a vércukra.

„Arra eszméltem, hogy nagy a tömeg körülöttem, nekem pedig erőtlen a testem. A férjem pillanatok alatt a segítségemre sietett, és a sofőrünkkel együtt a hónom alá nyúlva elkezdtek minél gyorsabban kifele vinni a tömegből. Tulajdonképpen felnyaláboltak, mint egy rongybabát. A sofőr kint elszaladt a jóval messzebb parkoló autónkért, mert Csabával úgy döntöttek, hogy közel 200 ember szeme láttára nem vonszolnak végig a kocsihoz, hanem inkább azt hozzák a közelembe, a füves placcra. Csaba egyébként a fűre rogyott le velem, mert tényleg semmi erőm nem volt, és zavartan viselkedtem. Próbált nyugtatni, hogy mindjárt itt az autó és minden rendben lesz! Be kellett segíteni a kocsiba, mert még arra sem voltam képes, hogy egyedül beüljek, annyira rosszul voltam. A kocsiban rögtön kaptam cukrot, ami szép lassan hatni kezdett, s körülbelül egy óra múlva már összeszedtem magam, de nagyon megviselt a rosszullét, borzalmas érzés volt az egész”

– foglalta össze a történteket, amelyeket már korábban is kifejtettek ennél szűkszavúbban a Blikknek.

A polgármester felesége azzal zárta a hosszú beszámolót, hogy kijelentette: „Nem tűrhetem, hogy olyan ember hamisítsa meg az igazságokat, aki annak a Borkainak a kegyeltje, akiről már bebizonyosodott, hogy tárgyként kezeli és kihasználja a nőket! Mindenkorra zárjuk le ezt a hazugsággyárat: nem élek bántalmazó kapcsolatban!”

Az exfideszes Hajtó Péter korábban egy poligráfos vizsgálat eredményeit tette közzé, amelyben arról kérdezték, hogy látta-e, amint Dézsi „bántalmazta a feleségét, földre nyomva beletérdelt a felesége oldalába, betuszkolta a szolgálati Audiba”. Ezen felül üzenetváltásoakt is közzétett, amelyek közte és a polgármester, illetve a polgármester felesége között zajlottak.

Támogasd adód 1%-val a hatalomtól független újságírást!

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adószám: 19294571-1-18.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.