Hivatalos: Szabó Barna a Fidesz polgármester-jelöltje Körmenden

Farkas Bazsi 2024-03-08 11:41:41
Rogán Antal húga újrázna Szakonyfaluban.

Ma reggel a sajtó előtt jelentette be V. Németh Zsolt (Fidesz-KDNP) a párt választókerületi elnöke, hogy a kormánypártok hivatalosan is Szabó Barnát indítják el Körmenden polgármester-jelöltnek.

Ahogy arról korábban írtunk 22 év után Bebes István nem indul újra a polgármesteri székért, utódjának Szabó Barnát (Fidesz-KDNP) jelenlegi képviselőt és bizottsági elnököt szemelte ki. 

A párton belül azonban komoly csata indult el azért, hogy ne Szabó, hanem a jelenlegi alpolgármester, Belencsák István legyen a kormánypárt jelöltje. A tagság Belencsákot szavazta meg, végül mégis Bebes akarta érvényesült.

Fotó: Szabó Barna Facebook-oldal

Szabó a Facebookon az alábbi poszttal reagált:

"Vállalom a megmérettetést!

Az elmúlt hetekben rengeteg körmendi tisztelt meg a bizalmával és adta tudtomra, hogy számítana a szolgálatomra. Ez erőt és hitet adott ebben a nehéz időszakban ahhoz, hogy úgy döntsek: elindulok a polgármesteri címért Körmenden.

Nem valami ellen, hanem valamiért állok ki. Hiszem, hogy vissza tudok adni valamit ennek a kisvárosnak abból, amit tőle kaptam. Itt születtem, itt leltem szerető családra, igaz barátokra, folyton bővülő tudásra és rengeteg tapasztalatra.
Állatorvosi hivatásomat megválasztásom esetén a szabadidőm terhére folytatnám, azaz ugyanúgy számíthatnak rám a kisállat tulajdonosok.

Az oldalamon induló képviselőjelöltek egytől egyig lokálpatrióták, olyan emberek, akiknek helyén van a józan eszük és a szívük. 
A csapatommal azon fogunk dolgozni, hogy a város élhető és szerethető hely legyen, és mindenki büszkén mondja el magáról bárhol, hogy ő bizony körmendi!"

V. Németh további polgármester-jelölteket is megnevezett. Huszár Gábor újra indul Szentgotthárdon. Vasváron Tóth Balázst indítja a kormánypárt, Rodler Csaba püspökmolnáriban lenne polgármester, Kemestaródfán Takó Gábor a Fidesz-KDNP jelöltje, Keléden Feiler Ferenc Miklós, Szakonyfaluban ismét megméretteti magát Rogán Antal húga, Rogán Valéria. Jánosházán Kiss András függetlenként indul, ám a Fidesz nem indít másik jelöltet, a párt ezzel támogatja indulását. 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.