Nem engedte fel a színpadra Dézsi Csaba Andrást a Tankcsapda

Pintér Bence 2024-03-04 16:49:00
Inkább külön eseményen pengettek vele, hiszen ahogy megfogalmazták: „baze' mit keresne ott a nagyszínpadon, hogy nézne az ki, ez egy rockkoncert!”

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

Hosszú interjút adott a Tankcsapda a Partizán csatornának, amelyben 59 percnél szóba került a 66 millió forintba kerülő győri koncertjük is. Egész pontosan az, hogy miért zenéltek Dézsi Csaba Andrással. Gulyás Márton azt kérdezte: miért adott elő a polgármesterrel közösen egy dalt Lukács László? A zenekar először elviccelte a dolgot („mert akkor nem adta volna oda a lóvét”), aztán kifejtették, hogy Dézsi csomó zenekarral fel szokott lépni Győrben, mert ezzel akarja demonstrálni, hogy a polgármester is ember.

A Tankcsapda azonban nemet mondott erre, de nem Dézsi miatt, senkit nem szoktak felengedni a színpadra.

Ehelyett külön zenéltek egyet. Lukács kifejtette, hogy nem igazán érti ezt az egész problémahalmazt. Sidlovics (Sidi) Gábor, a zenekar gitárosa elmesélte, hogy Dézsivel úgy ismerkedtek meg, hogy amikor még nem volt polgármester, egy koncert elótt egy stósznyi bakelitet és CD-t ment aláíratni velük. Azt, hogy külön zenélt vele Lukács, egy kis gegnek értelmezték, amiben benne voltak, mert „bírják az öreget”, aki rockőrült. „Számunkra ennyi, itt véget ért a történet” – mondták.

Színpadra pedig azért nem engedték fel, mert „baze' mit keresne ott a nagyszínpadon, hogy nézne az ki, ez egy rockkoncert!”

Felmerült, hogy Gulyás szerint az oké-e, hogy Lady Gaga Joe Biden beiktatásán énekelt? Erre a műsorvezető azt mondta, hogy na igen, de Lady Gaga nyíltan támogatta is az elnökválasztáson a demokrata jelöltet, míg itt nem volt ilyen egyértelmű állásfoglalás, így viszont nem értelmezhető a diplomáciai gesztus.

A zenekar szerint egyébként nem közpénzből ment a koncert egyébként, hanem azt az Audi fizette. Elképzelhető, hogy az Audi adott támogatást a városnak erre, de a koncertért a város fizetett: a Kulturális Osztály üvegzseb-dokumentumában szerepelt a 66 millió forintos összeg. Tehát innentől kezdve teljesen jogosan beszélünk közpénzről.

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is