Horváth Gábor szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő törölte a pedofilsegéd K. Endre mellett kiálló posztját

Farkas Bazsi 2024-02-25 09:57:39
A politikusok ebben azt írta: Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás.

Napra pontosan két hete írt az Ugytudjuk.hu arról, hogy Horváth Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő valamiért szükségesnek érezte, hogy továbbossza, a pedofilsegéd, jogerősen elítélt K. Endre önmosdató levelét. 

Az üggyel most a Hírklikk.hu is foglalkozik.

A lapok hiába foglalkoztak egy hete a K. Endrének titulált közösségi oldalon posztolt levelével, aki akkor nem mentette le képernyőképként, az ütheti a nyomát. Persze sokan, sokfelé idéztek a levélből, és hogy ez ne legyen az enyészeté, a Fidesz részéről Horváth Gábor szombathelyi önkormányzati képviselő posztolta is az egyik cikket. Először azt ígérte, nem kommentálja, aztán csak nem bírta ki. Valamiért fontos volt neki relativizálni K. Endre ügyét. Valamiért fontos volt, nevető fejet tenni az öngyilkos áldozatot és mások lelki sérüléseit leíró kommentre, lájkot az esetet mesterségesen felfújt hisztinek beállítóra és arra, hogy Novák és Varga az áldozatok. 

A képviselő a pedofil bűncselekmény eltussolásában segédkező K. Endre gondolataihoz a sajátját is hozzátette, miszerint „azóta K. Endre élete meghurcoltatás, az igazi áldozat ő maga, továbbá, hogy Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás.” - írja a lap.

Horváth egyébként olyan kommentere tett nevető fejet, amelyben leírták, hogy K. Endre korábbi munkahelyén, a bicskei gyermekotthonban a folyamatos abúzusok hatására egy fiatal fiú öngyilkos lett.

Valószínű a képviselő megérezte, hogy kezdenek összecsapni a feje fölött a hullámok mivel a cikket kiváltó posztja mára elérhetetlen lett a Facebookon. 

Hogy miért tűnt el a poszt, azt magától a képviselőtől kérdeztük meg. Amint választ kapunk ismét jelentkezni fogunk.

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is