A győri Audi-szakszervezet új vezetősége a bizalom visszaállítását tűzte ki célul

Pintér Bence 2024-02-08 11:30:00
Az új elnök szerint remek a csapat.

Január 22-én a Bizalmi Értekezlet megválasztotta az Audi Hungária Független Szakszervezet új elnökségét, amely azonnal megkezdte a működését – adta hírül a győri illetőségű szakszervezet lapja. Az új választásra azért volt szükség, mert az előző vezetés két tagját is nagy értékű sikkasztással vádolták meg, és az elnökség lemondott.

A választások során minden jelöltnek lehetősége volt pár percben elmondani a bizalmi tisztségviselők előtt, hogy melyik pozícióra jelentkezett, mivel foglalkozott eddig és milyen tervei vannak az adott pozíció és a szakszervezetünk tekintetében – derült ki.

A lap szerint

az újonnan megválasztott vezető tisztségviselők a legfontosabb feladataik közé a szakszervezet működésének átszervezését, a tagjaink és környezetünk bizalmának helyreállítását, valamint a munkaügyi kapcsolat újraépítését gondolják.

Háromi László, az Audi Hungária Független Szakszervezet új elnök a választásokat követően elmondta, hogy egy remek csapatot választottak meg, amelynek örömmel áll az élére és „amely csapat különösen nehéz feladatok előtt áll a bértárgyalások, az éppen zajló transzformáció miatt”. A tárgyalások során elmondása szerint a munkahelyek hosszútávú megőrzése lesz a legfontosabb cél a munkatársak megbecsülése mellet. Azt, hogy a választások során régi és új elnökségi tagok is kerültek megválasztásra, úgy értékelte, hogy az „a szervezet demokráciáját és a megújulásra való képesség erejét mutatja”

A régi elnökségből Németh Sándornak, egykori elnöknek és Szimacsek Tibornak, egykori járműgyári elnökhelyettesnek megköszönték az eddig végzett szakmai munkát, a további életükhöz, feladataikhoz sok sikert és jó egészséget kívántak.

Szólj hozzá!

Megújulhat a Sokorópátkai út Győr-Ménfőcsanakon

Állami kezelésű az út, de az önkormányzat is beszáll a felújításába.

Ungár Péter: Donáth Anna az Európai Gyermekvédelmi Hatóság létrehozásnak mozgalmával megvezeti a választókat

Az LMP parlamenti képviselője arról ír, hogy a gyermekvédelmet Magyarországon rendbe tenni jelenleg csak az Orbán-kormány tudja.

Kellemes tavaszi idővel indul a hét

A déli, délkeleti szelet csak néhol kísérik élénk lökések.

72 órás ultimátumot adott Czeglédy arra, hogy Lenkai Nóra nyilatkozzon akkumulátorgyár ügyben

Amennyiben polgármester lenne a Fidesz jelöltje, megakadályozná egy akkugyár Szombathelyre települését? - szól a neki szegezett kérdés.

Akkuhulladék-figyelő programot indít az LMP

Schmuck Erzsébet, társelnök szerint erre azért van szükség, mert a kormány akkumulátor-gyarmatosítása miatt egyre-másra tűnnek fel selejtes, veszélyes akkumulátorhalmok mindenfelé, például Ikladon vagy Abasáron.

A szombathelyi városvezetés továbbra is mindent megtesz a szombathelyi női kézilabda sikeréért

Pődör Zoltánt arra kérik, hogy a sajtóban való üzengetés helyett tegyenek ki mindent az asztal fölé.

A Fidesz sem akar akkumulátorgyárat Szombathelyre

Illés Károly frakcióvezető alá is írta Czeglédy petícióját.

Bekamuzta, hogy elveszett a jogsija, de lebukott

Külföldi jogsira váltott, de a magyart is meg akarta tartani.

Visszalép Belencsák István a körmendi polgármester-jelöltségtől

A fideszes politikus azt írja, hogy annyi fenyegetést kapott, hogy nem volt más választása.

Klímabarát Díjat kapott Szombathely

A minisztériumban vette át a városvezetés az elismerést.