“Nem tudom mennyit ihatott azon a hegyen Hende Csaba és úgy látta, hogy megszépült minden”

Farkas Bazsi 2023-06-16 15:58:00
Szombathelyi politikusok reagáltak a fideszes képviselő kijelentésére, miszerint: nagyjából utolértük az osztrákokat!

Nagyjából utolértük az osztrákokat! - kedte így egy tegnapi posztját Hende Csaba (Fidesz-KDNP) Szombathely és térségének parlamenti képviselője.

Hende mindezt annak kapcsán írta, hogy a Vashegyen leaszfaltozták a mezőgazdasági utakat.

Fotó: Hende Csaba Facebook-oldal

Ma szokás szerint közgyűlés utáni sajtótájékoztatókat tartottak a szombathelyi városvezetők, akiktől megkérzdetük, mit szólnak Hende kijelentéséhez.

Mi, akik itt élünk az osztrák határnál, szerintem pontosan el tudjuk dönteni, hogy mennyi ennek a valóságtartalma. Bár igaza lenne - mondta kérdésünkre László Győző (Éljen Szombathely!) alpolgármester. 

Ez megint egy jól kiforgatott kommunikáció, már, amit az ellenzéki média erről lehozott. Hende Csaba kifejezetten a határmenti települések tekintetében az úthálózat kapcsán közölt egy posztot. Én sam találok különbséget most már a magyar pincesorok és az ausztriai között. Nagyjából egy színvonalú - válaszolt így Illés Károly (Fidesz-KDNP) frakcióvezető.

Nem tudom mennyit ihatott azon a hegyen Hende Csaba és úgy látta, hogy megszépült minden, vagy áttévedtek a Vashegy másik oldalára. De ha szétnéz Szombathelyen, vagy a teljes választókerületében, akkor én nem hiszem, hogy azt látja, hogy ez már Ausztria. Hogy mennyire nem jól látja, vagy mennyire trehány módin végzi a munkáját, azt talán az mutatja, ahogyan a bucsui határátkelő kinéz. 

2004-ben lettünk EU tagok és 20 év nem volt elég ahhoz, hogy azzal valami történjen. Az az egész jól mutatja Magyarország utolsó tizen évét és Hende Csaba 20 éves képviselői munkájának eredményét. 

Fényévnyire vagyunk Ausztriától meg a Nyugatól is! - fogalmazta meg véleményét Koczka Tibor (Pro Savaria) önkormányzati képviselő.

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.