Titkos játéktermeket üzemeltetett egy zalaegerszegi férfi

Farkas Bazsi 2023-02-15 10:59:56
A terem egy presszó vendégtere melletti, kóddal nyitható ajtóval elzárt helyiségben működött, ahol négy pénznyerő automatát használhattak a vendégek.

Engedély nélkül tartott fegyvert, illetve egy pincébe rejtett, valamint egy presszó külön helyiségében elzárt, pénznyerő gépekkel felszerelt titkos játéktermeket üzemeltetett az a férfi, aki ellen a Zalaegerszegi Járási Ügyészség emelt vádat.

Pirger Csaba, a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője szerdán tájékoztatta az MTI-t arról, hogy az 51 éves férfi egy zalaegerszegi presszót üzemeltetett, ahol 2019 augusztusában leplezték le a rendőrök a pincehelyiségben működtetett játéktermet. A járólap alá rejtett, elektronikus nyitószerkezettel ellátott csapóajtón keresztül, létra segítségével lehetett lemászni a helyiségbe, ahol három pénznyerő automatát vehettek igénybe a presszó vendégei.

Lebukása ellenére a férfi egy általa üzemeltetett másik zalaegerszegi vendéglátóhelyen 2021 januárjáig szintén éveken át üzemeltetett egy ugyancsak titkos játékbarlangot. Ez a presszó vendégtere melletti, kóddal nyitható ajtóval elzárt helyiségben működött, ahol négy pénznyerő automatát használhattak a vendégek.

A tiltott szerencsejáték rendszeres szervezését, lebonyolítását mindkét helyiségben egy ismeretlenül maradt személy végezte, a vádlott a helyiségeket és a pénznyerő automatákat biztosította ehhez.

A szóvivő azt is elmondta: a vádlott lakásán tartott házkutatás során egy engedély nélkül tartott forgótáras pisztolyt és hozzá tartozó lőszereket találtak, a másodrendű vádlottként szereplő 59 éves ismerősének otthonában pedig egy szintén engedély nélkül birtokolt kispuskát és lőszereket foglaltak le a rendőrök.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség az elsőrendű vádlott ellen tiltott szerencsejáték szervezése miatt emelt vádat, illetve mindkettőjüknek lőfegyverrel visszaélés miatt is felelnie kell a bíróságon.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.