December elsejére kaptunk interjúidőpontot a győri polgármestertől

Pintér Bence 2022-11-17 15:19:00
Élő videós interjút fogunk készíteni Dézsi Csaba Andrással, várjuk olvasóink kérdéseit is.

Az Ugytudjuk.hu olvasói tudhatják, hogy valamilyen ismeretlen okból Dézsi Csaba András győri polgármester tavaly nyár óta nem áll szóba lapunkkal úgy, hogy előtte többször is hosszabb interjút adott nekünk, és rendszeresen meghívót kaptunk a győri városháza sajtótájékoztatóira.

Aztán hirtelen ezek megszűntek, azóta pedig hiába próbáltuk kamerával elcsípni a polgármestert, hogy egy-egy kérdést tegyünk fel neki releváns városi ügyekben, ő erősen igyekezett kerülni az ilyen alkalmakat.

Először tavaly augusztusban, majd októberben nem volt hajlandó válaszolni kérdéseinkre, majd idén ősszel három alkalommal sem sikerült rendes beszélgetést folytatnunk vele a GyőrPlusz épülete előtt. Fontos megjegyezni, hogy mindemellett sem sajtókérdéseinkre, sem közérdekű adatigényléseinkre nem válaszol a városháza.

A legutóbbi ilyen alkalommal Dézsi polgármester azzal vágta ki magát, hogy kérjünk időpontot a titkárságán, amit egyébként már több korábbi alkalommal is megtattünk, de választ nem kaptunk. Természetesen ismét kértünk időpontot, és

a mostani válasz alapján december elsejére kaptunk is időpontot egy élő videós interjú elkészítésére.

Ez alkalommal tehát ha minden igaz, mindenféle szaladgálás és hárítás nélkül tehetjük fel a várost érintő legfontosabb kérdéseket Dézsi Csaba Andrásnak. Van is számos kérdésünk, nyitva szeretnénk viszont hagyni a lehetőséget olvasóinknak is, hogy kérdéseiket általunk feltegyék a polgármesternek. Tehát várjuk olvasóink kérdéseit, témafelvetéseit is a tárgyban „Polgármesteri interjú” jeligével a gyor.ugytudjuk@ugytudjuk.hu címre.

Arra kerünk mindenkit, hogy olyan ügyekben gondolkozzanak kérdéseken, amelyekre valóban a polgármester tud választ adni: ilyen például a városi költségvetés, a városi intézmények (bölcsőde, óvoda, könyvtár, sportlétesítmények, stb.) működése, a tömegközlekedés, készülő vagy tervezett városi fejlesztések ügye, vagy a városi úthálózat kérdése. Nem ígérjük, hogy minden kérdés be fog kerülni, mivel az idő limitált, de azt ígérjük, hogy minden beérkező javaslatot átolvasunk.

És a legfontosabb: december elsején figyeljék a Facebook-oldalunkat, ahol az élő adás fog majd indulni az előre meghirdetett időpontban.

Szólj hozzá!

Péntektől felfordulás lesz a szombathelyi Vasútállomáson

Vágányzár, vonatpótló buszok, pályaépítés.

Háromszor ütött a kemenesháti sportbálon

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Október 7-én ismét nyit a nagyközönségnek a szombathelyi Jégcsarnok

Augusztus végétől ismét van jég a létesítményben.

Akkugyárról kérdezett a momentumos, bemutatott neki a polgármester

Zárt ülésen tárgyalták Nyíregyházán az oda tervezett akkugyár ügyét.

LMP: Lantos Csabának távoznia kell

A zöldpárt szerint a kormány pénteken hatályba léptetett veszélyhelyzeti kormányrendelete a szennyező, környezetromboló cégeknek kedvez.    

„Halállistát” készített az iskolai mészárláshoz egy tizenhat éves Győr-Moson-Sopron megyei fiú

A náci eszmékhez vonzódó fiatal vásárolt egy nyolc centiméter pengehosszúságú zsebkést, mindkét oldalán horogkereszttel.

1,3 milliárd alumíniumdoboz kerül forgalomba Magyarországon évente

Szeptember 23-án van a nemzetközi hulladékgyűjtő nap.

Dézsi Csaba András negyedszer hazudta azt, hogy ki van tiltva a Győr összefog csoportból

Az egyik fideszes alpolgármester, pár képviselő és a polgármesteri főbiztos is tagja a csoportnak, pedig Dézsi szerint ők is ki vannak tiltva.

Hende: A jelenlegi szombathelyi városvezetés látszat-városvezetést folytat

A választókerületi elnököt megszólalásra késztette a lehetséges fideszes önkormányzati képviselő-jelöltekről megjelent lista.

A pertől tartva közzétette a szentiváni légszennyezettség-mérés adatait a győri önkormányzat

A szentiváni civilek máris találtak benne olyan adatot, ami annyira nem megnyugtató.

Megvannak a Fidesz szombathelyi önkormányzati képviselő-jelöltjei?

Czeglédy Csaba tudni véli, hogy kik az indulók.

Karácsony nyerne Budapesten

Az ellenzéki választók együttműködést várnak a pártoktól.

Nem akarta kifizetni a szállodai cechet egy férfi Szombathelyen

Két hétig lakott az ideiglenes szálláson, de fizetni, azt nem akart.

Baglyot minden fára!

A lakosság és az önkormányzatok műfészkek, költőládák kihelyezésével segíthetik a településlakó, rágcsálópusztító baglyok költését.