A győri Aradi vértanúk útján lévő John Bull Pubba vezetett az utunk. Sokszor szemeztünk az étteremmel arra jártunkban-keltünkben, a legfőbb ideje volt beülni.
A kacsamell saláta kecskesajttal előéltelnek lett rendelve, de mint kiderült, főétel, s rá is szolgál az étlapon való helyére.
Mondjuk ennyi pénzért (3890 forint) nem is csak étvágycsináló kóstolót vár az ember. Nem volt vele gond, a bőséges vegetáció takarásában megbújt annyi kacsahusi, amivel azért már elégedettek lehetünk.
Kevésbé volt meggyőző a baconnal göngyölt csirkemell 3790-ért. (Petrezselymes burgonya hozzá 690 forint.)
Legalábbis nejem szerint anyósom ennél jobbat készít. A krumplit jól megcsinálták, de nagyjából ennyi.
A mézes chilis lazac zöldséggel (4790 forint) viszont a tökéleteshez közelinek bizonyult.
A mosdóba ballagván fel is ötlött bennem: mivel a tigrisek kitűnő úszók, és nem vetik meg a halat, lehet, hogy ez a gyönyörű példány is a csípős lazac mellett döntene a walesi herceg helyett.
Tekintve, hogy az úszó zsákmány nem lő rá. Ha meg is van sütve, akkor végképp nem.
Az étterembelső kellemes...
...autentikusságra legalábbis erősen törekvő benyomást kelt.
Búzasörben 1100-ért alkoholmentes...
meggysörben 1360-ért alkoholos volt a leöblítési opció.
A búzasörből rám is fért a második korsó, hisz a lazacra öntött mártás büntet. De ez olyan, mintha azt kifogásolnánk, hogy Machete gyilkol: az a dolga.
Az 1672 forintos szervízdíjjal együtt 18392 forintot fizettünk, ami a mai időkben három főételért, s három korsó sörért Győr szívében nem a legdrágább opció.