Dunaújvárosba igazol a Győri Audi ETO KC irányítója

Vágvölgyi Bálint 2022-05-16 19:31:00
Farkas Johanna szerződése a nyáron jár le Győrben, ezt szezont kölcsönben már a DKKA-nál töltötte.

Hivatalos oldalán jelentette be a Győri Audi ETO KC, hogy az idei szezon végén szerződése lejártával végleg távozik a klub kötelékéből Farkas Johanna, aki a 2021/2022-es szezont kölcsönben töltötte a Dunaújváros együttesénél, nyártól pedig végleg a Kohász játékosa lesz.

A fiatal irányító 2013 óta tagja az ETO családnak és az elmúlt kilenc szezon során a korosztályos csapatokat végig járva kiemelkedő tehetségét bizonyítva kivívta a lehetőséget, hogy a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának tagja legyen. A klubvezetés Johanna fejlődését szem előtt tartva hozzájárult, hogy a fiatal irányító az élvonalban előbb a Boglári Akadémia – SZISE csapatában, majd az idei szezonban DKKA-ban szerepeljen kölcsönben. A Győri Audi ETO KC vezetősége a junior válogatott irányítójának fejlődését és a lehető legtöbb játéklehetőséget is szem előtt tartva úgy döntött, hogy nem gondolkodik további kölcsönadásban, hanem hozzájárul a végleges átigazoláshoz.

„Farkas Johanna ugyan még csak most töltötte be 20. életévét, azonban már eddig is bizonyította tehetségét. Egyike azon győri neveléseknek, akik teljesítményükkel kivívták Győrben a felnőtt csapatban való szereplés jogát. Az elmúlt években a korosztályos magyar válogatottakat vezette sikerre, teljesítményére joggal lehetünk büszkék. Elérkezett az a pillanat, amikor kölcsönadás helyett végleg eligazol nevelőegyesületéből. Bízom benne, hogy a Dunaújváros Kohász Kézilabda Akadémia játékosaként fejlődése továbbra is töretlen lesz. Ezúton is sok sikert kívánok a jövőbeni pályafutásához.” – nyilatkozta Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Köszönök mindent a Győri Audi ETO KC-nak az elmúlt évekért, sosem felejtem el az itt tanultakat. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a pillanat is, amikor elhagyom nevelőegyesületemet, az ETO családot. Szeretnék sok sikert kívánni a klubnak, remélem egy nap nem csak ellenfélként térhetek majd vissza az Audi Aréna Győrbe.” – mondta Farkas Johanna.

 

Szólj hozzá!

Tízéves rekordot is megdönthetnek az idei viharkárok

A biztosítók adatai szerint csak júniusban 2, 2 milliárd forint kár keletkezett.

Feloldották a forgalomkorlátozást Lébénynél

Teherautó borult fel, ezért volt sávlezárás.

Zivatar és napsütés is lesz

Erős széllökések lehetnek.

Kiengedték az előzetesből Fekete Dávidot

A vád szerint az egykori győri énekes több mint 320 millió forint kárt okozott 21 bűncselekménnyel, ugyanakkor a bíróság szerint elég, ha otthon marad, amíg a nyomoznak az ügyben.

Jóváhagyták: bevezetik az eurót – Horvátországban

Az árakat szeptembertől kunában és euróban is ki kell majd írni, a kettős kijelzés pedig egészen 2023 végéig marad.

Nem kért az ellátásból, inkább megharapta a mentőst

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfi ellen, aki megharapta az ellátására érkező mentőautó sofőrjét.

Elfogták a július 4-i ünnepségen feltehetően lövöldöző amerikai férfit

Az eddig ismert tények szerint hatan meghaltak, harmincan megsebesültek a támadásban a Chicago-hoz közeli Highland Parkban, Illinois államban.

Zápor, zivatar, élénk szél lesz a Dunántúlon kedden

Délelőtt leginkább a Dunántúlon, majd délután, este már egyre több helyen fordulnak elő záporok, zivatarok.

Dézsi Csaba Andrásnak sem tetszik a vármegyék és főispánok ötlete

Győr fideszes polgármestere nem tartja jó elképzelésnek a javaslatot.

A Kúria szerint jogszerű volt a januári pedagógussztrájk

A tanárok Strasbourgig is hajlandóak elmenni.

Ötven százalékos áremelés várható a győri uszodákban

Az energiaköltségek a tavalyi hétszeresére nőttek.