És akkor Orbán Viktor megköszönte nekem

Bazsó Bálint 2022-04-13 17:34:00
Újabban ugyanis levelezünk.

Kedd este Orbán Viktor személyes hangvételű levélben köszönte meg, hogy az urnához fáradtam, egyben egyértelművé tette, hogy az eredmények egyértelműek. Kár, hogy nem kértem tőle levelet.

De olvassuk csak:

Tisztelt Honfitársam!

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki április 3-án részt vett a parlamenti választáson és a népszavazáson. A magas részvétel a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását.

Az eredmények egyértelműek. A magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak.

Az elmúlt években sok nehézséggel szembesültünk, de összefogással mindig sikerült ezeken úrrá lennünk. Minden magyar ember számíthat a kormányra, függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak.

Tisztelettel:
Orbán Viktor
miniszterelnök

A levélből nem csak az derül ki, hogy - persze burkoltan - hogy aki a Fideszre szavazott, az a békére és a biztonságra, aki pedig nem, az a háborúra, vérre, szenvedésre, halálra, gyilokra voksolt, hanem az is, hogy azért akkor is számíthatunk a kormányra, ha nem rá szavaztunk.

Ami ugye tök rendes dolog a magyar adófizetők által fenntartott kormánytól.

Persze továbbra is kérdés - sőt, igazából ez az egyetlen kérdés - hogy az oltási regisztrációra használt magán email címeinket milyen alapon használja a magyar kormány a közérdekű masnival átkötött kampányüzeneteinek elküldésére, mert erre felhatalmazást nem adtam nekik.

A kérdés nyilván költői.

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.