G.w.M. keményen üzent az exének: Tönkreteszed a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!

ugytudjuk.hu 2022-04-06 11:08:00
„Tessék dikh rák itt a reklámotok megint ti csövesek" – írta a rapper.

Még év elején komolyan felkavarta a hazai bulvár állóvizét a hír, hogy Kulcsár Edina elhagyta férjét, Szabó András Csutit, majd összejött az ismert rapperrel, Varga Márk G.w.M.-el. 

3 milliós órával villantott G.w.M, aki 25 milliós adóssággal hagyta ott a családját

A celebek, politikusok és közéleti szereplők karóráit bemutató oldalnak hála ezúttal a hazai celebvilág egyik legújabb csillagának, a rapper G.w.M. (azaz szép magyar nevén: Varga Márk) karóráját csodálhatjuk meg. Tudják, ő az, aki legutóbb azzal került be a köztudatba, hogy összejött Kulcsár Edinával, egykori szépségkirálynővel, ám családját úgy hagyta ott, hogy a lakást egy kiadós hitel terheli.

A Blikk arról ír, hogy G.w.M. kapcsolata eléggé elmérgesedett a volt párjával, Nagy Melanie-val: az előadó előbb a közösségi oldalán jelezte, hogy soha, semmilyen körülmények között nem tér vissza a feleségéhez, akivel aztán márciusban a gyerektartás összegén vesztek össze.

Bár korábban mind a ketten leszögezték, hogy nem a média előtt akarják élni a magánéletüket, a rapper most mégis az interneten keresztül üzent Melanie-nak, egészen megdöbbentő dolgokat állítva korábbi szerelméről.

„Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy g*cis k*rva, stb...

Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő.

A médiát is felnyalod (sztároskodsz), és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz...

Szégyen és gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!

Tessék, dikh rák, itt a reklámotok megint, ti csövesek.

U. I.: Tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat. És a kislányom telefonján innentől kezdve nem akarok ilyeneket írni vele, amit 'ő vett', ahogy persze, az amg mercit is, amivel az éjszakában járkál a gyerekek mellől”

 írta 24 órán át látható Instagram-sztorijában G.w.M.

Természetesen a válasz sem maradt el, Melanie a következő sorokkal reagált a vádakra:

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják.

A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Mindent kizárok / kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!

Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül. Amit én nagyon sajnálok! Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket! Én a helyzettel kapcsolatos állításaimat igazolom is. Persze, az arra megfelelő hatóságoknál. Nem máshol! Az én olvasatomban nem attól lesz valami igaz, hogy hányszor írom le vagy hányszor olvassák.

U.I.: Szerintem a nevelésünkről nagyobb bizonyosság nem is kell”

– írta Melanie a 24 óráig elérhető Instagram-posztjában.

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.