Alkotói szabadságra vonul Bödőcs Tibor

Fehér Buda 2022-04-05 11:46:43
"A humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!" - írja a humorista.

Befejezte a turnéját Bödőcs Tibor, a humoristával most egy kis ideig nem találkozhat majd a közönség, jelentette be Bödőcs a Facebook-oldalán. Mint írja, alkotói szabadságra vonul, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonulna a stand-upos, helyette új műsoron, és még egy új könyvön is dolgozni fog.

Bödőcs emellett azt is leírta, hogy szerinte az újabb kétharmados Fidesz győzelem után mit várhatunk. "Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában. A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda. Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni. Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig" - teszi hozzá a humorista.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Bödőcs egészen pontosan mennyi időre vonul el, ám a posztot úgy zárja: "Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!", tehát remélhetőleg hamarosan újabb poénokkal áll majd elő a stand-upos.

Bödőcs egyébként nemrég még egy újabb videóval robbantotta fel a netet, a pár perces felvétel, amelyben páros lábbal rúgott bele Orbánba, Putyinba, az ellenzékbe és a Békemenetbe is, már közel 2,5 milliós megtekintésnél jár. 

 

Páros lábbal rúgott bele Bödőcs Tibor Orbánba, Putyinba, az ellenzékbe és a Békemenetbe is

„Egy kicsit máshogy alakul ez a kampány, mint ahogy tervezve volt, mert hát Vlagyimir előre megy, nem hátra, a kurva anyját! 70 éves a baromarcú, hát miért nem fojtogatja otthon a saját unokáit az anyja dácsájában?" - így kezdődik Bődöcs Tibor legújabb videója, ami hétfőn került fel a YouTube-ra.

Szólj hozzá!

Szlovákia ideiglenesen visszaállítja az ellenőrzéseket a magyar határon

Az intézkedés egyelőre október 14-ig lesz hatályos.

10 millió forintos fejlesztést finanszírozott meg a TDK a szombathelyi Gépipariban

Egy komplett tantermet újítottak fel. Ablakcserére, új vakolatra, festésre, padfelújításra és digitális táblára is futott az összegből.

Ezután csak állami jóváhagyással fogadhatnak el magánadományokat az iskolák!

Jól gondolja meg monden szülő, ha mondjuk egy terem kifestésére gondolna!

Jövő héten lezárják a szombathelyi Károly Róbert utcát

A KISZ lakótelep egyik fő közlekedési ütőerét két hétig biztosan nem használhatják az autósok.

Nem indul együtt az EP-választáson az LMP és a Párbeszéd

Bár Ungár Péter szerint korábban volt szó róla, hogy együtt induljanak, de „elhunytak a tárgyalások a Párbeszéddel a közös EP-listáról”.

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat

A díjat az elektronok atomon belüli mozgásának vizsgálatát szolgáló attoszekundumos fényimpulzusokat előállító kísérleti módszereikért kapták.

Átment a másik sávba, elcsapott egy biciklist

Celldömölk és Mersevát között történt az eset.

Marad még a meleg kedden

A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol meg is erősödik.

A múlt héten két Fő téri szombathelyi kávézónál is balhé volt

Egyszer az Art Caféhoz, egyszer pedig a Balmorához vonultak a rendőrök.

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapják a kitüntetést.

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.