Páros lábbal rúgott bele Bödőcs Tibor Orbánba, Putyinba, az ellenzékbe és a Békemenetbe is

Székely Zoárd 2022-03-28 14:00:00
Fergeteges új előadással készült a humorista.

„Egy kicsit máshogy alakul ez a kampány, mint ahogy tervezve volt, mert hát Vlagyimir előre megy, nem hátra, a kurva anyját! 70 éves a baromarcú, hát miért nem fojtogatja otthon a saját unokáit az anyja dácsájában?"

– így kezdődik Bődöcs Tibor legújabb videója, ami hétfőn került fel a YouTube-ra.

A Ruszkik, haza, család című részlet a humorista március 25-i fellépéséből lett kivágva, amiben reagált az elmúlt hetek legégetőbb témájára, az orosz-ukrán háborúra is.

Bödőcs: Ruszkik, haza, család

A felvétel március 25-én készült Budapesten.Feliratkozás: http://bit.ly/2pbrbJCNézd meg Bödőcs Tibor összes videóját: https://cutt.ly/Nh3mxRihttps://www.face...

„Majd ha kér a Vlagyimir, akkor küldünk fegyvert, de addig nem"

– parodizálta a magyar kormányt, amiért az örökös harci lázat hirtelen felváltotta a békepárti hangulat, amikor fegyverszállítmányokról lett szó.

Felmerült a Békemenet, és az első sorban menetelő Gáspár Győző is, aki Bödőcs szerint „felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából”.

„Nem tudom, kinek tartozhat, de nem lehet kevés az, ha odarángatták szerencsétlent"

– mondta a humorista.

De kapott a következetesen csak „A Kicsiként” emlegetett Orbán mellett az ellenzék is: Gyurcsány Ferenc, akiről az előválasztás döntötte el, hogy nem lesz first lady, Márki-Zay Péter pedig elszabadult hajóágyúként mindig csak elnézést kér a durvább kijelentései miatt.

Aztán arra jutott, ha csak Gattyán György, a „digitális strici” nem nyeri meg a választásokat, akkor folytatódik tovább a műsor, mely már tizenkét éve megy, és amelyben Orbán „a kangörcsös TSZ-elnököt” alakítja. A vasárnapi népszavazásról pedig csak mint „Buzi-e vagy referendum” emlékezett meg.

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.