A Szombathelyi Fidesz nem tart sajtótájékoztatót a most csütörtöki városi közgyűlés után

Farkas Bazsi 2022-02-22 20:06:00
Eddig is korlátozottak voltak a lehetőségei a független sajtónak. Most megint nem fogunk tudni kérdezni.

Az olvasók talán nem is tudják, de mi újságírók hozzá vagyunk szokva, hogy minden hónap utolsó csütörtökén megtartott szombathelyi közgyűlés másnapján sajtótájékoztatót tartanak a közgyűlési frakciók, illetve a frakcióval nem rendelkező politikusok is.

A képviselők ilyenkor értékelnek és rámutatnak az előző nap szerintük legfonosabb történéseire. Na meg persze a műfaj szabályainak megfelelően 

kérdezni is lehet!

Mivel az Ugytudjuk.hu szerkesztősége - bár a helyi Fidesz közleményeit rendre megkapja - egyelőre még mindig nem kap meghívókat a párt sajtótájékoztatóira, és hiába küld kérdéseket a párt politikusainak azok nem válaszolnak, így gyakorlatilag ez az egyetlen lehetőség, hogy feltegyük kérdéseinket.

Ma délután kapta meg szerkesztőségünk a közgyűlés utáni sajtótájékoztatók meghívóját, amiben a Fidesz-KDNP frakció tájékoztatója nem szerepel.

Információink szerint a párt frakcióvezetője Illés Károly egyéb elfoglaltságra hivatkozva nem tud jelen lenni, míg Lendvai Ferenc frakcióvezető helyettesnek karantén kötelezettsége van, így egyébként már csütörtökön is távol lesz a közgyűléstől. Úgy tűnik a maradék 6 frakciótag pedig nem kívánt a sajtó elé állni. 

Szólj hozzá!

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.