Ungár Jakab Péter megfigyeléséről: Bújtatott, középiskolai fiúöltözők szintjén lévő primitív szexizmus, amit a kormánymédia művel

Bazsó Bálint 2021-11-22 15:00:00
Ezúttal Jakab Pétert és asszisztensét figyelte meg a kormánymédia, azt sugallva, hogy több is van köztük, mint munkakapcsolat.

Ungár Péter, a Vas megyei LMP képviselője is megszólalt a kormánymédia legújabb megfigyelési ügye kapcsán. Mint ismert, az egyik, lejáratásra szakosodott kormányzati bulvárlap azt állítja, hogy Jakab Péter és asszistense hónapok óta titkos viszonyt ápol egy budai lakásban.

"Egyrészt, ha ebben a kormányban még bármi önkontroll vagy tisztesség maradt volna, akkor talán a Pegaus-ügy közepén nem politikusok vélt magánéleti ügyeivel foglalkozna. De ennél is nagyobb probléma az a nem is annyira bújtatott, középiskolai fiúöltözők szintjén lévő primitív szexizmus, mely szerint, ha egy férfi és egy nő együtt mutatkozik, akkor ott csak egy dolog történhetett. És valljuk be a kormánymédia és propagandistái ezt állítják Jakab Péterról és munkatársáról. Az fel sem merül, hogy esetleg munkakapcsolat van közöttük. A normális világban, nem azért alkalmaz egy vezető nőt, mert szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni, hanem azért, mert tehetséges. A mostani „ügy" alapján úgy tűnik, hogy ennek az egyszerű állításnak az elfogadásához is kormányváltásra lesz szükség."

- írja Ungár Péter az eset kapcsán.

Megszólalt a Demokratikus Koalíció is. 

Lapunkhoz eljuttatott közleményükben azt írják: 

"Nem szeretnénk tudni, hogy kit szeret a Fidesz bármelyik elnökségi tagja, ha ő nem akarja ezt megosztani velünk. Azt se, hogy hogyan szeretnek. Azt se, hogy mikor. És egyáltalán, nem dolgunk senkinek se a magánéletével foglalkozni. Ellenkezőleg. A közhatalom birtokosaként kötelesek vagyunk a magánélet jogát védeni. Bárkiét. Mindenkiét. Sok baj van szerintünk hazánkkal. Közös bajok. Azokkal kell foglalkoznunk. A többivel nem. El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!"

- írják.

Jakab a lap állításaira Facebook-oldalán reagált. Mint írta:

"A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint."

Ungár Péter lapunk kisebbségi tulajdonosa

Szólj hozzá!

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.