Megdicsérte a Fideszt Jakab Péter

Székely Zoárd 2021-11-11 14:54:00
Tegnap nyújtott be a Jobbik egy törvényjavaslatot az üzemanyagárak csökkentéséről.

„Több hét küzdelem után, a ti segítségetekkel végre kiharcoltuk: a kormány befagyasztja az üzemanyagárat. Ugyanígy fogjuk kiharcolni a bukásukat is!"

– írta Jakab Péter a Facebook-oldalán.

A Jobbik elnöke videóüzenetben dicsérte meg a kormányt, amiért elfogadták tegnap benyújtott javaslatukat az üzemanyagárak csökkentéséről. 

Befagyasztja a kormány az üzemanyagok árát

Csütörtökön délelőtt ismét kormányinfót tart Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő. Gulyás rögtön a járványügyi adatok ismertetésével kezdett, eddig közel hatmillió ember kapta meg az első oltását. Tegnap 8394 új fertőzöttet találtak és 132 beteg hunyt el.

„A Jobbik az elmúlt hetekben mindent bevetett annak érdekében, hogy cselekvésre bírjuk a kormányt. Számtalanszor elmondtuk, hogy a kormánynak nem az a dolga, hogy figyeljen, hanem cselekedjen. Követeltük, hogy a kormány fagyassza be a benzinárakat és követeltük, hogy csökkentse az Európa-rekoder adókat, máskülönben a magyar emberek belefognak rokkanni"

– mondta a videóban Jakab Péter.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

„A kormány ma meghátrált. Bejelentették, hogy ha három hónapra is, de 480 forintos rögzítik az üzemanyagárakat. A mai döntés azt jelenti, hogy bár utolértük az osztrák árakat, megelőzni nem fogjuk. A Jobbik ezért azt követeli, hogy a kormány mérsékelje, urambocsá engedje el ideiglenesen az üzemanyagokat terhelő 27 százalékos áfát vagy a literenkénti 120 forintos jövedéki adót"

– tette hozzá a politikus.

 

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.