Tankcsapda-dobos: Ha valaki számolgatni akar, leírom!

Pintér Bence 2021-10-28 11:51:00
Fejes Tamás szerint a Tankcsapda normál gázsit kapott, de a Győrbe hozott technika nagyon drága volt.

Mint azt tegnap megírtuk, az önkormányzat honlapjáról kiderült: 66 millió forintot fizetett a város a Tankcsapda-koncertért, ami – mondjuk így – nem kifejezetten alacsony összeg. Az országos sajtó is átvette a hírt, így jutott el az Fejes Tamáshoz, a Tankcsapda dobosához, aki annak a cégnek a tulajdonosa, amelyikkel az önkormányzattal szerződött.

Fejes valamiért úgy értette, hogy a Telex a Tankcsapda gázsijáról írja azt, hogy 66 millió, pedig cikkünk nyomán a Telex is arról írt, hogy ennyit fizetett a győri önkormányzat a koncertért. A Tankcsapda dobosa viszont félreértése nyomán őrületes kirohanásba kezdett a sajtó ellen, amit inkább nem idéznénk.

Ami viszont érdekes, hogy kifejtette, hogy pontosan miért került ennyibe az egyébként sok érdeklődőt megmozgató, ingyenes győri koncert:

Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100ember  gázsija szállása étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuál technika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, több napos építése és bontása volt. Tudom mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel.A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. (...) Ha valaki számolgatni akar leírom! Egy ilyen koncert költségvetés 60-100millió között van! Egy Aréna 40-60millió között van. Egy főnix 30millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!

Az Ugytudjuk.hu-nak szerdán nyilatkozó rendezvényszervezők között több olyan is akadt, aki kifejezetten magasnak tartotta az összeget, de olyannal is beszéltünk, aki szerint egy ekkora koncerthez végső soron nem feltétlenül drága az összeg. Mi még azt tettük hozzá, hogy tavaly augusztus 20-án a győri BaRock Zenebona került nagyságrendileg hasonló összegbe: azon 13 helyszínen 26 zenekar lépett fel.

Mi egyébként kerestük Fejes Tamást az ügyben szerdán, bár közvetlen telefonszámunk nem volt hozzá: debreceni hangszerüzletén keresztül próbáltuk meg elérni, de azon a számon arról tájékoztattak minket, hogy nem adhatják meg nekünk a telefonszámát.

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.