Tankcsapda-dobos: Ha valaki számolgatni akar, leírom!

Pintér Bence 2021-10-28 11:51:00
Fejes Tamás szerint a Tankcsapda normál gázsit kapott, de a Győrbe hozott technika nagyon drága volt.

Mint azt tegnap megírtuk, az önkormányzat honlapjáról kiderült: 66 millió forintot fizetett a város a Tankcsapda-koncertért, ami – mondjuk így – nem kifejezetten alacsony összeg. Az országos sajtó is átvette a hírt, így jutott el az Fejes Tamáshoz, a Tankcsapda dobosához, aki annak a cégnek a tulajdonosa, amelyikkel az önkormányzattal szerződött.

Fejes valamiért úgy értette, hogy a Telex a Tankcsapda gázsijáról írja azt, hogy 66 millió, pedig cikkünk nyomán a Telex is arról írt, hogy ennyit fizetett a győri önkormányzat a koncertért. A Tankcsapda dobosa viszont félreértése nyomán őrületes kirohanásba kezdett a sajtó ellen, amit inkább nem idéznénk.

Ami viszont érdekes, hogy kifejtette, hogy pontosan miért került ennyibe az egyébként sok érdeklődőt megmozgató, ingyenes győri koncert:

Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100ember  gázsija szállása étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuál technika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, több napos építése és bontása volt. Tudom mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel.A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. (...) Ha valaki számolgatni akar leírom! Egy ilyen koncert költségvetés 60-100millió között van! Egy Aréna 40-60millió között van. Egy főnix 30millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!

Az Ugytudjuk.hu-nak szerdán nyilatkozó rendezvényszervezők között több olyan is akadt, aki kifejezetten magasnak tartotta az összeget, de olyannal is beszéltünk, aki szerint egy ekkora koncerthez végső soron nem feltétlenül drága az összeg. Mi még azt tettük hozzá, hogy tavaly augusztus 20-án a győri BaRock Zenebona került nagyságrendileg hasonló összegbe: azon 13 helyszínen 26 zenekar lépett fel.

Mi egyébként kerestük Fejes Tamást az ügyben szerdán, bár közvetlen telefonszámunk nem volt hozzá: debreceni hangszerüzletén keresztül próbáltuk meg elérni, de azon a számon arról tájékoztattak minket, hogy nem adhatják meg nekünk a telefonszámát.

Szólj hozzá!

Visszatérhet Batman egyik főgonoszaként Danny DeVito?

A színész szívesen játszaná ismét Pingvin karakterét.

Stadionsztárokkal tér vissza a VOLT

Sopronba érkezik a Muse és a The Killers.

Több, mint 100 ezer magyarnak van bejelentett osztrák állása

Meghaladja a járvány előtti szintet a magyar állampolgárok foglalkoztatottsága Ausztriában.

Szabó Krisztián lett az év magyar autóversenyzője

A Ralikrossz-világbajnokságon történelmi dobogós helyezéseket szerző Szabó Krisztiánt 2021-ben először választotta az Autósport és Formula Magazin az év legjobb magyar versenyzőjének.

Teljes áramszünet van a szombathelyi belvárosban

A közvilágítás nem üzemel és a lakásokban sincs áramellátás.

Esős napra virradtunk

Délután 4-5 fok lehetséges.

Pozitív lett Schatzl Nadine gyorstesztje

A Győri Audi ETO kézilabdását klubtársa, Fodor Csenge fogja valószínűleg helyettesíteni a spanyolországi világbajnokságon.

Egy éjszakára beköltözhet valaki Kevin házába

Felkerült az Airbnb-re a Reszkessetek, betörők! c. karácsonyi kultfilm forgatási helyszínéül szolgáló ház.

Donald Trumpnak pozitív koronavírus tesztje volt pár nappal azelőtt, hogy Joe Bidennel vitázott

Az akkor 74 éves elnök betegen állhatott színpadra a 78 éves ellenfelével.

Görögországban havonta 100 euróra büntetik azokat a 60 év felettieket, akik nem veszik fel a vakcinát

Az országban az egekbe szökött a halálozások száma, főként az idősek kerülnek kórházba.

380 színes és ritka madarat öltek le Keszthelyen

Madárinfluenza miatt fel kellett számolni a Festetics-kastély madárállományát, kacsák, libák, emuk és pávák lettek a megelőző intézkedés áldozatai.

Új, szélsőjobboldali frakcióba lép be a Fidesz az Európai Parlamentben

A lengyel, magyar, francia, olasz, spanyol és német szélsőjobbot tömörítő euroszkeptikus frakció az Európai Parlament harmadik legnagyobb frakciója lesz.

van még itt cikk a témában:

Bagi Zoltán Péter lett a győri levéltár új igazgatója

A történész eddig az intézmény főlevéltárosaként dolgozott, korábban pedig a Szegedi Tudományegyetemen oktatott.