Ungár Péter: Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani

Fehér Buda 2021-07-22 10:25:39
Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője szerint Hende Csaba kétségbeesett, mert a felmérések alapján többen szavaznának Ungárra.

Szerda este Ungár Péter, a Vas megyei LMP országgyűlési képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége. Ungárt többek között arról is kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy Hende Csaba, a Fidesz képviselője azt mondta: Ungár 2022-ben átül majd a Fideszbe.

 

Furcsa összeesküvés-elmélettel válaszolt Ungár Péter kritikájára Hende Csaba

Meglepő összeesküvés-elmélettel rukkolt elő Ungár Péterről, az LMP Vas megyei képviselőjéről a fideszes Hende Csaba az ATV Egyenes beszédben. A Fidesz szombathelyi képviselője, az Orbán-kormány korábbi honvédelmi minisztere azzal a teóriával állt elő, hogy az a hazugságáradat, amivel Ungár Péter (aki egyben az Ugytudjuk.hu-t kiadó vállalat egyik tulajdonosa) szerinte nyakon önti őt, csak egy, a baloldali szavazóknak szóló kész átverés, mert az LMP Vas megyei képviselője Hende szerint valójában egy trójai faló, aki a választás után át fog állni a Fideszhez.

 

Ungár a Nemzetbiztonsági bizottság egyik tagja, a műsorban elhangzott, hogy az LMP képviselője Molnár Zsolttal, és Strummer Jánossal nekiláttak a bizottság összehívásának a Pegasus-botrány miatt. Ungár elmondta, hogy a bizottság jövő hétfőn fog összeülni, ezt a Fidesz már jóval előre bojkottálta. Az LMP képviselője szerint, ha a fideszes képviselők valóban nem mennek el, akkor döntésképtelen lenne a bizottság. Ungár szerint ezt azért is érdekes, mert Varga Judit, az igazságügyi miniszter ahelyett, hogy ismertette volna azt, hogy a programot hogyan használták, mindössze az államtitkárára, Völner Pálra próbálja kenni a botrányt. Ungár azt mondja, hogy a puccs ellenére minden lehetőséget ki fognak játszani azért, hogy kivizsgálhassák, mi is történt a Pegasus-szal.

Az LMP képviselője szerint morálisan szörnyű dolog történt az országban. Ungár azt is ismertette, hogy Szijjártó Péter, az Információs Hivatalért felelős miniszter, az elmúlt hét napban nem tudta, hogy mi történik, miközben a hivatalt egyfolytában botrányok érték. "Ez az ember úgy vezeti az Információs Hivatalt, hogy nem jut információhoz" - tette hozzá Ungár.

 

 

Ungár végül kitért arra, hogy Hende nemrég azzal állt elő, hogy abban az esetben, ha megválasztják az LMP képviselőjét 2022-ben, akkor ő majd trójai falóként átül a Fideszhez. A képviselő azzal kezdte, hogy ő nem fogja sokáig tolerálni azt, hogy Hende egy kölykező kutyához hasonlítsa az édesanyját. Ungár azt is elmondta, hogy megérti, hogy sok ellenzéki szavazó szkeptikus volt az ő hozzáállásával, hiszen mégis csak fideszes az édesanyja, és furcsa dolog Magyarországon, ha egy család tagjai két különböző párthoz tartoznak.

"Szerintem, ha valami után meg tudnak arról nyugodni, hogy elkötelezett ellenzéki vagyok, az az, hogy beül egy fideszes, és azzal próbál támadni, hogy fideszes vagyok. Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani" - nyilatkozta Ungár Hende szavairól. Az LMP-s képviselő szerint egyébként nem véletlen, hogy Hende ilyen kétségbeesett összeesküvéselméletekkel próbálja meg aláásni a kampányát, hiszen a Závecz legutolsó felméréséből kiderült, Ungár hét százalékkal vezet Hende ellen.

"Ez az ember egy homofób kampányt folytat ellenem hónapok óta, azt hiszem kettő órája buzizott le az egyik médiája, de már nem annyira követem. Ez az ember úgy beszél a keresztény konzervatív családmodellről, hogy ahhoz, hogy szerezzen magának egy fiatalabb feleséget, a titkárnőjét közpénzen el kellett vinnie Párizsba, egy luxusszállodába. Egy ilyen ember az én magánéletemet ne kritizálja!" - zárta le az ügyet Ungár.

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban.

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.