Ungár Péter: Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani

Fehér Buda 2021-07-22 10:25:39
Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője szerint Hende Csaba kétségbeesett, mert a felmérések alapján többen szavaznának Ungárra.

Szerda este Ungár Péter, a Vas megyei LMP országgyűlési képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége. Ungárt többek között arról is kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy Hende Csaba, a Fidesz képviselője azt mondta: Ungár 2022-ben átül majd a Fideszbe.

 

Furcsa összeesküvés-elmélettel válaszolt Ungár Péter kritikájára Hende Csaba

Meglepő összeesküvés-elmélettel rukkolt elő Ungár Péterről, az LMP Vas megyei képviselőjéről a fideszes Hende Csaba az ATV Egyenes beszédben. A Fidesz szombathelyi képviselője, az Orbán-kormány korábbi honvédelmi minisztere azzal a teóriával állt elő, hogy az a hazugságáradat, amivel Ungár Péter (aki egyben az Ugytudjuk.hu-t kiadó vállalat egyik tulajdonosa) szerinte nyakon önti őt, csak egy, a baloldali szavazóknak szóló kész átverés, mert az LMP Vas megyei képviselője Hende szerint valójában egy trójai faló, aki a választás után át fog állni a Fideszhez.

 

Ungár a Nemzetbiztonsági bizottság egyik tagja, a műsorban elhangzott, hogy az LMP képviselője Molnár Zsolttal, és Strummer Jánossal nekiláttak a bizottság összehívásának a Pegasus-botrány miatt. Ungár elmondta, hogy a bizottság jövő hétfőn fog összeülni, ezt a Fidesz már jóval előre bojkottálta. Az LMP képviselője szerint, ha a fideszes képviselők valóban nem mennek el, akkor döntésképtelen lenne a bizottság. Ungár szerint ezt azért is érdekes, mert Varga Judit, az igazságügyi miniszter ahelyett, hogy ismertette volna azt, hogy a programot hogyan használták, mindössze az államtitkárára, Völner Pálra próbálja kenni a botrányt. Ungár azt mondja, hogy a puccs ellenére minden lehetőséget ki fognak játszani azért, hogy kivizsgálhassák, mi is történt a Pegasus-szal.

Az LMP képviselője szerint morálisan szörnyű dolog történt az országban. Ungár azt is ismertette, hogy Szijjártó Péter, az Információs Hivatalért felelős miniszter, az elmúlt hét napban nem tudta, hogy mi történik, miközben a hivatalt egyfolytában botrányok érték. "Ez az ember úgy vezeti az Információs Hivatalt, hogy nem jut információhoz" - tette hozzá Ungár.

 

 

Ungár végül kitért arra, hogy Hende nemrég azzal állt elő, hogy abban az esetben, ha megválasztják az LMP képviselőjét 2022-ben, akkor ő majd trójai falóként átül a Fideszhez. A képviselő azzal kezdte, hogy ő nem fogja sokáig tolerálni azt, hogy Hende egy kölykező kutyához hasonlítsa az édesanyját. Ungár azt is elmondta, hogy megérti, hogy sok ellenzéki szavazó szkeptikus volt az ő hozzáállásával, hiszen mégis csak fideszes az édesanyja, és furcsa dolog Magyarországon, ha egy család tagjai két különböző párthoz tartoznak.

"Szerintem, ha valami után meg tudnak arról nyugodni, hogy elkötelezett ellenzéki vagyok, az az, hogy beül egy fideszes, és azzal próbál támadni, hogy fideszes vagyok. Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani" - nyilatkozta Ungár Hende szavairól. Az LMP-s képviselő szerint egyébként nem véletlen, hogy Hende ilyen kétségbeesett összeesküvéselméletekkel próbálja meg aláásni a kampányát, hiszen a Závecz legutolsó felméréséből kiderült, Ungár hét százalékkal vezet Hende ellen.

"Ez az ember egy homofób kampányt folytat ellenem hónapok óta, azt hiszem kettő órája buzizott le az egyik médiája, de már nem annyira követem. Ez az ember úgy beszél a keresztény konzervatív családmodellről, hogy ahhoz, hogy szerezzen magának egy fiatalabb feleséget, a titkárnőjét közpénzen el kellett vinnie Párizsba, egy luxusszállodába. Egy ilyen ember az én magánéletemet ne kritizálja!" - zárta le az ügyet Ungár.

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban.

Szólj hozzá!

Hová tűnt a szombathelyi Fidesz?

A Fidesz korábbi alpolgármestere, Koczka Tibor szerint addig senki sem fog nyilatkozni amíg a központból ki nem adják a narratívát.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.