Ungár Péter: Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani

Fehér Buda 2021-07-22 10:25:39
Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője szerint Hende Csaba kétségbeesett, mert a felmérések alapján többen szavaznának Ungárra.

Szerda este Ungár Péter, a Vas megyei LMP országgyűlési képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége. Ungárt többek között arról is kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy Hende Csaba, a Fidesz képviselője azt mondta: Ungár 2022-ben átül majd a Fideszbe.

 

Furcsa összeesküvés-elmélettel válaszolt Ungár Péter kritikájára Hende Csaba

Meglepő összeesküvés-elmélettel rukkolt elő Ungár Péterről, az LMP Vas megyei képviselőjéről a fideszes Hende Csaba az ATV Egyenes beszédben. A Fidesz szombathelyi képviselője, az Orbán-kormány korábbi honvédelmi minisztere azzal a teóriával állt elő, hogy az a hazugságáradat, amivel Ungár Péter (aki egyben az Ugytudjuk.hu-t kiadó vállalat egyik tulajdonosa) szerinte nyakon önti őt, csak egy, a baloldali szavazóknak szóló kész átverés, mert az LMP Vas megyei képviselője Hende szerint valójában egy trójai faló, aki a választás után át fog állni a Fideszhez.

 

Ungár a Nemzetbiztonsági bizottság egyik tagja, a műsorban elhangzott, hogy az LMP képviselője Molnár Zsolttal, és Strummer Jánossal nekiláttak a bizottság összehívásának a Pegasus-botrány miatt. Ungár elmondta, hogy a bizottság jövő hétfőn fog összeülni, ezt a Fidesz már jóval előre bojkottálta. Az LMP képviselője szerint, ha a fideszes képviselők valóban nem mennek el, akkor döntésképtelen lenne a bizottság. Ungár szerint ezt azért is érdekes, mert Varga Judit, az igazságügyi miniszter ahelyett, hogy ismertette volna azt, hogy a programot hogyan használták, mindössze az államtitkárára, Völner Pálra próbálja kenni a botrányt. Ungár azt mondja, hogy a puccs ellenére minden lehetőséget ki fognak játszani azért, hogy kivizsgálhassák, mi is történt a Pegasus-szal.

Az LMP képviselője szerint morálisan szörnyű dolog történt az országban. Ungár azt is ismertette, hogy Szijjártó Péter, az Információs Hivatalért felelős miniszter, az elmúlt hét napban nem tudta, hogy mi történik, miközben a hivatalt egyfolytában botrányok érték. "Ez az ember úgy vezeti az Információs Hivatalt, hogy nem jut információhoz" - tette hozzá Ungár.

 

 

Ungár végül kitért arra, hogy Hende nemrég azzal állt elő, hogy abban az esetben, ha megválasztják az LMP képviselőjét 2022-ben, akkor ő majd trójai falóként átül a Fideszhez. A képviselő azzal kezdte, hogy ő nem fogja sokáig tolerálni azt, hogy Hende egy kölykező kutyához hasonlítsa az édesanyját. Ungár azt is elmondta, hogy megérti, hogy sok ellenzéki szavazó szkeptikus volt az ő hozzáállásával, hiszen mégis csak fideszes az édesanyja, és furcsa dolog Magyarországon, ha egy család tagjai két különböző párthoz tartoznak.

"Szerintem, ha valami után meg tudnak arról nyugodni, hogy elkötelezett ellenzéki vagyok, az az, hogy beül egy fideszes, és azzal próbál támadni, hogy fideszes vagyok. Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő, egyenes adásban ezt elmondani" - nyilatkozta Ungár Hende szavairól. Az LMP-s képviselő szerint egyébként nem véletlen, hogy Hende ilyen kétségbeesett összeesküvéselméletekkel próbálja meg aláásni a kampányát, hiszen a Závecz legutolsó felméréséből kiderült, Ungár hét százalékkal vezet Hende ellen.

"Ez az ember egy homofób kampányt folytat ellenem hónapok óta, azt hiszem kettő órája buzizott le az egyik médiája, de már nem annyira követem. Ez az ember úgy beszél a keresztény konzervatív családmodellről, hogy ahhoz, hogy szerezzen magának egy fiatalabb feleséget, a titkárnőjét közpénzen el kellett vinnie Párizsba, egy luxusszállodába. Egy ilyen ember az én magánéletemet ne kritizálja!" - zárta le az ügyet Ungár.

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban.

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.