Egy TikTokos trend miatt kapott szívrohamot egy 20 éves, teljesen egészséges nő

Fehér Buda 2021-06-04 06:59:00
Briatney szerencsére túlélte a szívrohamot, de a követőinek azt mondja, inkább ne utánozzák az online őrületeket.

Egy TikTokos trend miatt kapott szívrohamot egy egyébként teljesen egészséges, 20 éves nő az Egyesült Államokban. A fiatalok körében népszerű videós oldalon ugyanis nemrég szétfutott a dry scoop challenge, amelynek annyi a lényege, hogy a videó készítője megpróbál lenyelni egy kanálnyi, teljesen száraz protein port. Briatney Portillo viszont protein por helyett pre-workoutot, azaz egy edzés előtti serkentőt nyelt le, anélkül, hogy vízzel elkeverte volna.

Briatney ezután egyszerre durván izzadni kezdett, de a nő úgy döntött, hogy ha már bevette a serkentőt, akkor edzeni kezd. A nő először súlyemelésbe kezdett, majd azt vette észre, hogy egyre jobban fájt a mellkasa. Briatney azt hitte, hogy csak egy kisebb pánikrohama van, ezért befejezte az edzést, majd hazament. Otthon viszont már fájni kezdett a feje és hányingere lett, úgyhogy lezuhanyozott, de reggelizni már nem bírt, úgyhogy elindult a munkahelyére.

 

@brivtny

##fypシ

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

 

A nőnek ezután már komoly fájdalmai voltak, úgyhogy úgy döntött, nem vár tovább, kórházba megy. Briatney-t a kórházban egyből meg CT-zték, amiből kiderült, hogy a fiatal nő egy kisebb szívrohamot kapott. A további kórházi tesztek pedig kimutatták, hogy Briatney-nek koffein érzékenysége van, amiről a nő korábban nem is tudott.

A fiatal nő aztán a kórházból osztotta meg a következő videóját, amiben bohócot csinálva magából osztotta meg, hogy miért volt szüksége az azonnali segítségre. A nő videóját eddig több mint 2 millióan nézték meg, a tiktokos felhasználók pedig annyira érdeklődtek a jóléte iránt, hogy Briatney már több videót is készített arról, hogy mi történt.

 

@brivtny

##inverted also heparin is what’s helped me be fine and stable throughout my experience because it helps with heart attack symptoms no need to cap

♬ Let It Happen - Tame Impala

 

A későbbi videóiban a nő mindenkinek azt javasolta, hogy derítsék ki, van-e koffein intoleranciájuk, és akkor se egyék szárazon a pre-workoutot, ha az az interneten jó bulinak tűnik. Briatney azóta teljesen felépült a szívrohamából, már a kórházat is elhagyhatta.

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.