Nemzetközi sztár érkezik az EFOTT-ra

Bazsó Bálint 2021-06-17 14:12:00
Idén tényleg ott lesz az EFOTT-on és várhatóan hatalmas bulit csap majd a Velencei-tó partján az amerikai rapperóriás, Flo Rida.

Az augusztus 11-15. között tartó fesztivál a hazai nagyágyúk mellett még a vírushelyzet nehézségeit is leküzdve igyekezett külföldi sztárral színesíteni a zenei programkínálatot. A lista egyre hosszabb: sokak mellett a Wellhello, a Halott Pénz, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow, Majka és Curtis, illetve a most bejelentett Flo Rida adja az egyik nagyszínpados kínálatot.
 
Az amerikai rapperóriást több megasláger is feltette a zenei térképre: minden a T-Painnel közös Low-val indult, de a Siaval énekelt Wild Ones és szóló slágerei, mint például a Whistle, a My House és a Good Feeling is tarolt. Több alkalommal jelölték Grammyre, idén pedig közreműködött az Eurovíziós dalfesztivál egyik számában is. Ugyanennek a dalnak a rappel felturbózott változata nem szállhatott versenybe Flo Rida amerikai származása miatt, a Spotify-on már közel 6 millió lejátszásnál jár.

A legnagyobb zenelejátszó platformon egyébként havonta több mint 22 millióan hallgatják dalait. 2021-ben pedig végre az EFOTT színpadán is láthatják a magyar rajongók!

Fotó: EFOTT

"Tavaly már minden készen állt arra, hogy fogadjuk Flo Ridat az EFOTT-on, azonban a járvány közbeszólt. Háromszor bookoltuk újra a koncertjét, de örülünk, hogy ő is kitartott mellettünk, és szívesen eljön hozzánk, mert biztosak vagyunk benne, hogy vele lesz teljes a hangulat a fesztivál szombati napján 21:45-től"

– mondta el Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, és hozzátette, miatta is dolgoznak azon, hogy az éjszakai nagykoncertek után a hazajutáshoz távolsági járatokat indítsanak Velencéről.
 
Az idén két nagyszínpaddal előrukkoló fesztiválon a legkedveltebb hazai előadók és a zenei stílusok teljes skálája megtalálható lesz: a pop és hip-hop legjobbjai, az alter nagyágyúi, a rock kemény arcai és a lemezek éllovasai is.
 

Szólj hozzá!

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.