Fekete-Győr András: Tóth Csabát támogatni elvtelen kompromisszum, mi Hadházyt támogatjuk

Papp László Tamás 2021-06-10 17:20:00
Másképp nem tudnék tükörbe nézni - tette hozzá posztjában a Momentum kormányfő-jelöltje.

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztban reagált arra, hogy Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció is az MSZP-s Tóth Csabát támogatja a zuglói előválasztáson.

Fekete-Győr elmondta:

„Az elvtelen kompromisszum  megengedhetetlen – azért is, mert csak úgy van esélyünk 2022-ben a győzelemre, ha tényleg süt rólunk, hogy korszakváltást és egy új Magyarországot akarunk. Ha süt rólunk, hogy hajlandóak vagyunk szembenézni a saját oldalunk hibáival. Az ellenzéknek már van eszköze arra, hogy tisztább, hitelesebb, erősebb csapattal vágjon neki a 2022-es parlamenti választásnak: az előválasztás.

Hozzátéve:

Ezért is érthetetlen számomra, hogy az MSZP mellett Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció is Tóth Csabát, nem pedig Hadházy Ákost támogatja a zuglói előválasztáson.

Egy olyan embert, aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó. Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó. Egy olyan embert, aki annak a zuglói MSZP-nek az erős embere, akikről pont Karácsony Gergely mondta ki: a Fidesszel közösen működtették a zuglói parkolási maffiát.

Szilárd meggyőződésem: a politikának a morálról, az erkölcsről, a helyes döntések meghozataláról kell szólnia, nem az egyéni érdekek harcáról. Arról, hogy bármikor a saját választóim, a családom, a barátaim szemébe tudjak nézni, és hogy visszatekintve majd ne legyenek kétségeim afelől, hogy mindig az elveim szerint, mindig egyenes gerinccel cselekedtem."

Hadházy Ákosról a Momentum kormányfőjelöltje elmondta:

Büszke vagyok arra, hogy az előválasztáson Magyarország egyik legelszántabb korrupcióellenes harcosát, egyik legbecsületesebb emberét, egyik legkeményebben dolgozó politikusát támogathatom. Akkor is, ha ez nem tetszik a partnereinknek. Akkor is, ha sokakat zavar ma az ellenzékben, hogy a Momentum az ellenzék megtisztítását is célul tűzte ki.
Mert ez a helyes döntés. Mert én csak így tudok tükörbe nézni.

– tette hozzá.

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is