A Szombathelyi Haladásnál folyamatosan tárgyalnak potenciális többségi tulajdonosi jelöltekkel

ugytudjuk.hu 2021-05-05 12:49:56
A focicsapat ügyvezetője sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna a Leisztinger Tamás felbukkanásával kapcsolatos sajtóhíreket.

Ahogy azt már az ugytudjuk.hu-n is olvashatták, a korábbi Diósgyőr-tulaj, Leisztinger Tamás neve merült fel a nehéz anyagi helyzetben lévő Szombathelyi Haladásnál, hogy ő lehet a focicsapat új többségi tulajdonosa. 

Ezzel kapcsolatban megkerestük Séllei Árpádot, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját. Séllei a jelenlegi sajtóhíreket sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna. Annyit viszont elmondott, hogy a Haladás nehéz helyzete akkor tudna megoldódni, ha az Illés Sport Alapítvány helyett új többségi tulajdonosa lenne a csapatnak. Ahogy mondta, folyamatosan tárgyalásban vannak potenciális jelöltekkel, neveket azonban nem árult el.

Az Illés Sport Alapítvány 2019-ben lett tulajdonosa a csapatnak, úgy, hogy a korábbi többségi tulajdonos Halmill Team Kft. egy forintért eladta a tulajdonrészét. A szervezet változott a tulajdonosok nem. A Hamillben Illés Béla és Halmai Gábor voltak a tulajdonosok, az Illés Sportalapítványban pedig Illés Béla és Halmai Gábor az alapítótagok, maga az alapítvány pedig Kóbor László kuratóriumi elnökségével működik.

A szombathelyi Városháza sajtóosztályának is küldtünk kérdéseket az üggyel kapcsolatban. Arra voltunk kíváncsiak, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának, mint kisebbségi tulajdonosnak, van-e tudomása erről a lehetőségről? Ha igen, valósnak és megalapozott vételi szándéknak ítélik-e meg a nagyvállalkozó feltűnését, képbe kerülését a Haladással kapcsolatban? Azt a választ kaptuk, hogy hivatalos tájékoztatást nem kapott az önkormányzat az esetleges többségi tulajdonos váltásról.

Az ügyben kerestük az Illés Sport Alapítványt is. Amint válaszolnak, természetesen azonnal jelentkezünk.

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.