Ennek a Bonnie-nak nem volt szüksége Clyde-ra a rabláshoz

Papp László Tamás 2021-03-23 14:50:00
A vád szerint a 36 éves nő 2020 decemberében gáz-riasztó fegyverrel akart kirabolni egy trafikot egy Mosonmagyaróvár melletti településen.

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint a 36 éves nő anyagi gondokkal küszködött, és úgy gondolta, hogy egy trafik kirablásával oldja meg problémáját. Ezért magához vette élettársa gáz-riasztó fegyverét, és 2020 decemberében egy Mosonmagyaróvár melletti település trafikjába bement fején álarccal, pulóvere zsebében a valódi lőfegyvernek tűnő gáz-riasztó pisztollyal – szól a megyei főügyészség közleménye.

A kép illusztráció.

Fotó: Pixabay

Az üzletbe lépve az eladónőre szegezte a fegyvert és a bevételt követelte. Az eladó a pénz kivételekor megnyomta a riasztógombot, és ettől megszólalt a riasztó.

A terhelt ennek ellenére azzal fenyegette az eladót, hogy lelövi, ha nem adja át a pénzt, és megpróbált bemenni a pult mögé, de nem járt sikerrel, végül pénz nélkül távozott – ismerteti a vádhatóság. 

A letartóztatásban lévő vádlott ellen az ügyészség fegyveresen elkövetett rablás miatt emelt vádat. Vele szemben tíz évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni – zárul a közlemény.

 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.