Nem csak a Városrendészet vezetőjeként kap pénzt az önkormányzattól Dézsi Csaba András sofőrje

Pintér Bence 2021-02-09 14:20:32
A Városrendészet vezetőjeként neki járó fizetésen felül havi bruttó 414 ezer forint díjazásban részesül Debreczeny Zsolt Károly, aki vezetéstechnikai oktatást tart az önkormányzatnál – igény szerint.

Januárban írtunk arról, hogy a Városrendészetet diploma hiányában nem az annak nevében gyakran nyilatkozó Miletics Mór szakmai igazgató, hanem Debreczeny Zsolt Károly vezet, aki amellett, hogy nyugalmazott rendőr, egyébkét Dézsi Csaba András polgármester sofőrje is. 

Meglepő: a győri Városrendészetet Dézsi Csaba András sofőrje irányítja

Tavaly decemberben megkezdte a munkát a győri Városrendészet, amely gyakorlatilag a közterületfelügyelet kicsit fenyegetőbb kinézetű, de többletjogkörökkel nem rendelkező verziója. A Városrendészet kapcsán általában a volt rendőr, Miletics Mór szokott nyilatkozni, aki valójában csak a szervezet „szakmai igazgatója". Ugyanis bár őt szánták a szervezet élére, ez azért nem jöhetett létre mert értesüléseink szerint a pozíció előfeltétele a diploma, amivel Miletics nem rendelkezik.

Akkor arról írtunk: a Városrendészet vezetőjeként a vonatkozó dokumentumok szerint minimum bruttó 348 ezer forintot keres. Nemrég viszont megjelentek az önkormányzat üvegzseb-oldalán a Munkaügyi Osztály decemberi szerződései, amelyből kiderül: Debreczeny Zsolt Károly nem csak a Városrendészet vezetőjeként kap javadalmazást adófizetői forintokból, hiszen külön szerződéssel

idén összesen bruttó 4,8 millió forintot keres majd, illetve tavaly szeptember és december között 1,2 millió forintot keresett. Ez havi bruttó 414, illetve tavaly 400 ezer forintot jelet pluszban.

A tavalyi adatokat itt lehet beszerezni.

És hogy mire szerződött a polgármester sofőrje, a Városrendészet vezetője ezért az összegért? Mutatjuk:

„Vezetéstechnikai oktatás a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala gépjárművezetői dolgozó munkavállalói, valamint a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának költségvetési intézményeiben gépjárművezetői munkakörben dolgozó közalkalmazottai, illetve munkavállalói részére a felmerült igények alapján. Vezetéstechnikai oktatás a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármestere, alpolgármesterei, valamint a polgármesteri biztosok részére a felmerült igények alapján. Biztonságtechnikai oktatás a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának költségvetési intézményeiben az intézményvezetők, illetve az intézményvezető-helyettesek részére a felmerült igények alapján. Biztonságtechnikai oktatás Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármestere, alpolgármesterei, valamint a polgármesteri biztosok részére a felmerült igények alapján.”

A dokumentumból egyébként az is kiderül, hogy a polgármestert kommunikációs tanácsokkal Hajba Ferenc újságíró látja el, havonta bruttó 500 ezer, egész évben összesen bruttó hatmillió forintért.

Szólj hozzá!

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.