Meglepő: a győri Városrendészetet Dézsi Csaba András sofőrje irányítja

Pintér Bence 2021-01-19 17:00:30
Két éve még a Dézsi-féle étrendkiegészítő tablettákat is reklámozta a nyugalmazott rendőr.

Tavaly decemberben megkezdte a munkát a győri Városrendészet, amely gyakorlatilag a közterületfelügyelet kicsit fenyegetőbb kinézetű, de többletjogkörökkel nem rendelkező verziója. A Városrendészet kapcsán általában a volt rendőr, Miletics Mór szokott nyilatkozni, aki valójában csak a szervezet „szakmai igazgatója”. Ugyanis

bár őt szánták a szervezet élére, ez azért nem jöhetett létre mert értesüléseink szerint a pozíció előfeltétele a diploma, amivel Miletics nem rendelkezik.

Tehát, ahogy az önkormányzat honlapján is olvasható,

a Városrendészet valódi vezetője Debreczeny Zsolt Károly, aki nem más, mint Dézsi Csaba András polgármester sofőrje,

és például a híres csatornatisztító videóban is feltűnt, ami után nem sokkal távozott a Győr-Szol éléről Sági Géza. A Debreczeny kinevezéséről döntő önkormányzati határozatban nincsen pontos adat, hogy mennyi is a munkáért járó havi tiszteletdíja. De a hevenyészett számitásaink szerint ezért a munkáért a vonatkozó közgyűlési határozat alapján minimum bruttó 348 ezer forintot keres. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy sofőrként mennyi a fizetése, illetve hogy a város, vagy maga a polgármester alkalmazza.

A doktor-polgármester és a fősofőr-fővárosrendész egyébként is régóta együttműködik, hiszen utóbbi még a Dr. Dézsi-féle étrendkiegészítő tablettákat is reklámozta a Győr+ 2019. februári számában:

Mint azt itt összefoglaltuk, a polgármester az elmúlt egy évben a legtöbb városi cég vezetőjét lecserélte, és legtöbb helyre hozzá közel álló, bizalmi emberek, illetve városon kívülről érkező külsősök kerültek nem csak a cégek élére, de a felügyelőbizottságokba is.

Szólj hozzá!

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.