Győrben is befalazták a tönkrement éttermet

Nagy Donát 2021-02-05 10:57:00
Az Árkádban lévő üzlethelyiségben készpénz, romlandó áru és a dolgozók jelenléti íve is bennmaradt.

A vendéglátást sújtó kormányzati tiltás miatt mára több kocsma, kávézó, étterem is csőd közelbe került. Szombathelyen is bezárt az ikonikus Art Cafe, de más vendéglátósok sem kapnak érdemi segítséget a túléléshet.

Így nyírja ki a kormány a kedvenc kocsmáinkat

Mindenkinek volt a vírushelyzet előtt kedvenc kocsmája vagy kávézója, de a pandémia után sok hely már nem fog tudni kinyitni. A vírusra hivatkozva hónapok óta bevétel nélkül tengődnek a vendéglátósok, az államtól segítséget alig, információt egyáltalán nem kapnak. De mi lesz a lassan lejáró italokkal? Interjú egy névtelenséget kérő szombathelyi vállalkozóval.

Pár nappal ezelőtt mi is írtunk róla, hogy Budapesten befalazták az egyik tönkrement étterem bejáratát. Most ugyanez történt a győri egységgel is.

Ádám Ákos, az étteremhálózat egyik társtulajdonosa a 24.hu-nak adott interjút:

a bérbeadóval a folyamatban lévő tárgyalások megszakadtak, és az üzletház a felmondási időt sem megvárva, meglehetősen méltánytalan körülmények között záratta be az éttermet.

A bezárt egységekben készpénz, romlandó áru és a dolgozók jelenléti íve is bennmaradt, amihez nem tudnak hozzájutni, így az alkalmazottak kifizetését is megnehezítették.

A győri Árkádban is lefalazták a Freshland éttermét | 24.hu

Várhatóan február végéig tart az észt Guardtime által fejlesztett oltási információs platform tesztelése Magyarországon. A vállalat kérdésünkre közölte, ezt követően a kormány a különböző modulokat fokozatosan teheti elérhetővé az állampolgároknak.

A járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe jutott étteremlánc képviselője a lapnak elmondta, hogy nyolc éttermet üzemeltetnek, és a legtöbb plázával sikerült megállapodniuk, vagy jelenleg is tárgyalnak a helyiségek tulajdonosaival.

Befalazták a tönkrement éttermet Budapesten

Kedves Vásárlóink és Sorstársaink! Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy a mai napon, 2021.02.02-án a győri és a budapesti Árkád bevásárlóközpontokban lévő éttermeinket "elveszítettük". - írja a Freshland a Facebook oldalán. Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know. A poszt szerint a bevásárlóközpont az üzlethelyiséget az éjszaka elfalazta.

A cikk szerint a bevétel nélkül maradt bérlők az Árkád vezetőivel hosszú ideje igyekeztek méltányos eljárást kérve megállapodni, ez nem sikerült.

A bevásárlóközpont üzemeltetését és bérbeadását végző ECE Budapest Kft. csütörtökön azt írta 24.hu-nak a fővárosi befalazással kapcsolatban, hogy a Freshlandot üzemeltető céggel többször felvették a kapcsolatot, és fizetéskönnyítő megoldásokat kínáltak fel neki, de a vállalkozás az erre vonatkozó megállapodást végül nem kötötte meg, és miután tetemes kintlévőséget halmozott fel, részben már a pandémia kirobbanása előtt, felmondták a kontraktust.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.