Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánl a Nagykanizsai Rendőrkapitányság annak, aki segít megtalálni ezt a férfit

Fehér Buda 2019-08-06 11:36:00
Fellökött majd többször is megütött egy nőt.

A fantomképen látható férfi még április 25-én 5 óra körül bántalmazott egy nőt Nagykanizsán. A nő a Zárda utcában gyalogolt a Szemere utca irányába, amikor a játszótér mellett elhaladva odalépett hozzá három, számára ismeretlen férfi. Egyikük pénzt követelt tőle, majd fellökte és a földön fekvő nőt több alkalommal megütötte. A társa eközben elvette a bántalmazott nőtől a készpénzét, majd mindhárman futva elmenekültek a vasútállomás irányába.

A nőt bántalmazó férfi körülbelül 40-45 éves, erős testalkatú, de nem kisportolt, körülbelül 165 centiméter magas, haja rövid, oldalt és hátul rövidre felnyírt.

Az elkövetéskor fehér színű sportcipőt, fekete színű melegítő nadrágot és fekete színű kopott, néhol szakadt bőrkabátot viselt. Nyakában egy kulcscsomó lógott, melyen több kulcs mellett egy pisztoly alakú kulcstartó, vagy kisebb méretű öngyújtó is látható volt.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható grafikai rajzon szereplő személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel, illetve az elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármely rendőri szervnél, vagy hívja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság központi 06-93-311-050-es telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.