G. Fodor Gábor a Viktorjugend létrehozásának szükségéről beszélt

Unyatyinszki György 2019-03-06 18:26:00

„Talán egyébként ez egy jó gondolat, megértem [vagy ne írd le], hogy jó lenne csinálni egy Viktorjugendet. Tehát mint a Best of Viktor meg [...] tényleg gondolkozom azon, csak nyilván nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta...”

- ez hallható azon a hangfelvételen, amit egy ismeretlen az Indafilmre töltött fel egy hete, ezt szúrta ki a 444. A beszélő hangja nem másé, mint G. Fodor Gábor, a Fidesz egykori főstratégája, jelenleg a kormánypropagandát író 888.hu főszerkesztője.

G. Fodort elérte a Magyar Hang szerkesztősége, akiknek azt mondta, hogy egy baráti meghívásnak eleget téve tartott egy előadást fideszes közönségnek. Ott abban a kontextusban beszélt a "Viktorjugend" létrehozásának szükségességéről, hogy a kormánypárt utánpótlása nagyon elkényelmesedett, nem alázattal dolgoznak egy ügyért, hanem a puszta karrierizmus vezeti őket. Ennek fényében nem tarja antiszemitának az általa mondottakat.

Emlékezetes, a 888.hu-nak egy propagandistája, Oláh Gellért egy hónapja hagyta el a portált, mert a Fidelitas egyik táborában a kamera előtt náci karlendítést mutatott be, akkor G. Fodor elfogadta Oláh Gellért felmondását.

A náci karlendítés után is a 888.hu marad a Maccabi Európa Játékok médiapartnere

Unyatyinszki György Múlt héten számoltunk be róla, hogy náci karlendítést mutatott be a kormányporpaganda 888.hu-nál dolgozó Oláh Gellért, az arról készült videó egy Fidelitas táborban készült. Mivel a 888.hu a zsidó közösség sporteseményének, a 2019-es budapesti Maccabi Európa Játékoknak a médiapartnere, ezért megkerestük a játékok szervezőbizottságát, illetve a társzervező Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségét, hogyan befolyásolják a történetek a partneri viszonyt.

Szólj hozzá!

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.