Egy négyszáz négyzetméteres bútorbolt ég Sárváron

Vágvölgyi Bálint
2019. január 6. vasárnap, 10:00
A tűzoltók négy vízsugárral kezdték meg a tűz megfékezését.

Frissítés:

 

12.21 - Körülhatárolták a tüzet, megszüntették a lánggal égést a tűzoltók a Sárváron kigyulladt bútorboltnál. Az ezer négyzetméteres, raktárnak is használt épület a Rábasömjéni utcában égett teljes terjedelmében, a sárvári, a szombathelyi és a körmendi hivatásos, valamint a pápoci önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak a lángok megfékezésén. A munkálatok közben a fém tetőszerkezet beszakadt. Az épületből az egységek korábban két gázpalackot hoztak ki, majd később egy felrobbant palackot is találtak, amelyet szintén kivittek.


10.54 - Még tartanak az oltási munkálatok Sárváron, a Rábasömjéni utcában kigyulladt bútorboltnál. Az ezer négyzetméteres épület teljes terjedelmében ég, a sárvári, a szombathelyi és a körmendi hivatásos, valamint a pápoci önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A munkálatok közben a fém tetőszerkezet beszakadt. Az épületből az egységek korábban két gázpalackot hoztak ki - tájékoztat a Katasztrófavédelem.

 

Korábban írtuk:

 

A volt Pagoda étteremben csaptak fel a lángok, a 84-es főút mellett. Kollégánk helyszíni fotói:

 

 

 

 

 

 

 

9.54 - Egy négyszáz négyzetméteres bútorbolt egy részében ütött ki tűz Sárváron, a Rábasömjéni utcában. A városi hivatásos tűzoltók értek elsőként a helyszínre, emellett Szombathelyről és Körmendről is elindultak hivatásos egységek, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a területre tart. A tűzoltók négy vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

 

(via Katasztrófavédelem)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás