Ittas vezetésen kaptak egy Haladás focistát?

Farkas Bazsi
2018. szeptember 17. hétfő, 08:49
A 39 éves szombathelyi férfi szombati buliból tartott hazafelé.

Ittas vezetésen kaptak egy Haladás focistát?

Alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. szeptember 2-án az a helyi férfi is, akit szintén a megyeszékhelyen igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 39 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított - írta két hete a police.hu.

 

Úgy értesültünk, hogy a férfi, akivel szemben büntetőeljárást indítottak a Szombathelyi Haladás NB1-es focicsapatának egyik játékosa. Informátorunk szerint Halmosi Péterről van szó, akivel egyébként az előállított sofőr életkora is megegyezik.

 

Ennyi volt, már nem Hipp a Haladás edzője!

A Rangadó információi szerint a Szombathelyi Haladás vezetői megunták az eredménytelenséget, és menesztik Michael Hippet. A honlap úgy értesült, hogy a szlovák szakembert Bódog Tamás váltja a kispadon. A másik jelölt Szélesi Zoltán volt. Ahogy tegnap már beszámoltunk róla, a Haladás nagyon csúnyán megégett az újonc Kisvárda otthonába.

 

Felhívtuk Halmosit, aki röviden annyit mondott, hogy rosszak az információink, ő nem követett el ittas vezetést. 


Kerestük a rendőrséget is, hogy tisztázzuk a sofőr kilétét. A rendőrségtől azonban azt a választ kaptuk, hogy folyamatban lévő ügyről van szó, így bővebb információval nem tudnak szolgálni. 


Ami tehát biztos, hogy szeptember 2-án hajnalban egy 39 éves szombathelyi férfi a szombat esti buliból tartott hazafelé, amikor fennakadt a rendőrségi ellenőrzésen. Ittasan ült a volán mögé. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás