Szülővárosbában, Répcelakon helyezik örök nyugalomra a mérkőzés közben elhunyt labdarúgót

Vágvölgyi Bálint
2018. november 15. csütörtök, 17:52
Azt még nem tudni, mi okozhatta a játékos halálát.

Korábban már mi is megírtuk, hogy múlt hétvégén, a Csorna–Lébény mérkőzés közben rosszul lett, majd elhunyt a hazaiak 28 esztendős játékosa, Sipőcz Tamás. Társai kedden a gyakorlás helyett Tamás korábbi csapatának megemlékezésén vettek részt. Dénesfán a volt társakkal közösen gyújtottak gyertyát.

 

Azt még nem tudni, hogy mi okozhatta a focista halálát és, hogy mikor lesz a búcsúztatása, a Kisalföld szerint az már biztos, hogy a csornai játékost szülővárosában, Répcelakon helyezik majd örök nyugalomra.

 

A szombati mérkőzés Csornán gyászszünettel kezdődik majd, és a találkozón nem szednek belépőt, ám a nézők által felajánlott összeget a futballista családjának megsegítésére fordítják.

 

Esküvőjére készült a csornai meccsen tragikus hirtelenséggel elhunyt focista

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, pár napja meg kellett szakítani a Csorna - Lébény megyei első osztályú mérkőzést, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben összeesett és elhunyt. A helyszínre kiérkező mentők sikeresen újraélesztették a játékost, de kicsit később, az oldalvonal mellett a mentőautóban végül elhunyt.


Családi János, a csornai klub elnöke ehhez hozzátette, bármekkora összeg gyűlik össze, ha kell, az egyesület kiegészíti, hogy az fedezze a búcsúztatás költségeit. A sportvezető még azt is elárulta, a Győrszentiván elleni meccs végén közösen gyújthatnak gyertyát a volt csapattársak és a szurkolók.

 

Azokkal a játékosokkal, akik nem tudták még feldolgozni a szörnyű tragédiát, önkéntes pszichológus is foglalkozik a továbbiakban.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás