Jön a Fradi! 

Farkas Bazsi
2018. november 8. csütörtök, 10:30
Te meg nem tudsz majd közlekedni Szombathelyen. 

November 10-én, vagyis szombaton igazi zöld-fehér rangadó lesz, hiszen a Ferencvárosi Torna Club a.k.a. Fradi jön Szombathelyre, hogy megpróbálja bevenni a veretlen Hali stadiont meccset játsszon a Halival. 

 

A mérkőzés nem csak Puskás Tivadar, a szombathelyi polgármester figyelmét keltette fel, de a rendőrségét is, így forgalomkorlátozás és fokozott ellenőrzés is lesz a városban. Íme a rendőrség közleményei a témában:

 

A Haladás-Fradi meccs miatt variálta rommá a Szent Márton Gála kezdési időpontját Puskás Tivadar

A foci több mint sport.

 

Forgalomkorlátozás Szombathelyen 


A Haladás Sportkomplexumban 2018. november 10-én tartandó Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE – Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a megyeszékhelyen.

 

Időszakosan lezárásra kerül:
        
2018. november 10-én 17 óra 30 perctől
2018. november 10-én 23 óráig,

 

- a Petőfi Sándor utcának az Akacs Mihály utca és a Magyar László utca közötti szakasza,
- a Rohonci útnak a Magyar László utca és a Szűrcsapó utca közötti szakasza,
- a Bartók Béla körútnak a Rohonci utca és Kenderesi utca közötti szakasza.

 

A hazai szurkolók parkolás céljából a Haladás Sportkomplexum melletti utcákat vehetik igénybe, továbbá a Kenderesi utcának a Fürdő utca felőli részét, ahonnan a mérkőzés helyszínét kizárólag a Fürdő utca irányába, gyalogosan tudják megközelíteni.
A vendégszurkolók a Tófürdő mellett található zárt parkolót, valamint Hotel Claudius mellett található parkolót használhatják és a sportkomplexumot kizárólag a Bartók Béla körút felől gyalogosan érhetik el. 


A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a torlódások elkerülése érdekében a járművezetők tartsák be a meghatározott parkolási rendet és kövessék a forgalomirányító rendőrök utasításait! A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!    

 

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a mérkőzésre történő beléptetés során a biztonsági szolgálat ruházat-átvizsgálást végez. Erre tekintettel kérjük, hogy a mérkőzés megkezdése előtt kellő időben érkezzenek meg a helyszínre!

 

Fokozott ellenőrzés Szombathelyen


A Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megyeszékhelyen.


Dr. Gulyás Ferenc r. ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője – tekintettel a 2018. november 10-én 19 óra 30 perces kezdettel tartandó Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE – Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-mérkőzésre – 2018. november 10-én 0 órától 2018. november 10-én 24 óráig a Szombathelyi Rendőrkapitányság illetékességi területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás