Farkas Bazsi
2018. november 8. csütörtök, 10:30
Te meg nem tudsz majd közlekedni Szombathelyen. 

November 10-én, vagyis szombaton igazi zöld-fehér rangadó lesz, hiszen a Ferencvárosi Torna Club a.k.a. Fradi jön Szombathelyre, hogy megpróbálja bevenni a veretlen Hali stadiont meccset játsszon a Halival. 

 

A mérkőzés nem csak Puskás Tivadar, a szombathelyi polgármester figyelmét keltette fel, de a rendőrségét is, így forgalomkorlátozás és fokozott ellenőrzés is lesz a városban. Íme a rendőrség közleményei a témában:

 

A Haladás-Fradi meccs miatt variálta rommá a Szent Márton Gála kezdési időpontját Puskás Tivadar

A foci több mint sport.

 

Forgalomkorlátozás Szombathelyen 


A Haladás Sportkomplexumban 2018. november 10-én tartandó Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE – Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a megyeszékhelyen.

 

Időszakosan lezárásra kerül:
        
2018. november 10-én 17 óra 30 perctől
2018. november 10-én 23 óráig,

 

- a Petőfi Sándor utcának az Akacs Mihály utca és a Magyar László utca közötti szakasza,
- a Rohonci útnak a Magyar László utca és a Szűrcsapó utca közötti szakasza,
- a Bartók Béla körútnak a Rohonci utca és Kenderesi utca közötti szakasza.

 

A hazai szurkolók parkolás céljából a Haladás Sportkomplexum melletti utcákat vehetik igénybe, továbbá a Kenderesi utcának a Fürdő utca felőli részét, ahonnan a mérkőzés helyszínét kizárólag a Fürdő utca irányába, gyalogosan tudják megközelíteni.
A vendégszurkolók a Tófürdő mellett található zárt parkolót, valamint Hotel Claudius mellett található parkolót használhatják és a sportkomplexumot kizárólag a Bartók Béla körút felől gyalogosan érhetik el. 


A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a torlódások elkerülése érdekében a járművezetők tartsák be a meghatározott parkolási rendet és kövessék a forgalomirányító rendőrök utasításait! A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!    

 

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a mérkőzésre történő beléptetés során a biztonsági szolgálat ruházat-átvizsgálást végez. Erre tekintettel kérjük, hogy a mérkőzés megkezdése előtt kellő időben érkezzenek meg a helyszínre!

 

Fokozott ellenőrzés Szombathelyen


A Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megyeszékhelyen.


Dr. Gulyás Ferenc r. ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője – tekintettel a 2018. november 10-én 19 óra 30 perces kezdettel tartandó Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE – Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-mérkőzésre – 2018. november 10-én 0 órától 2018. november 10-én 24 óráig a Szombathelyi Rendőrkapitányság illetékességi területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.


 

comments powered by Disqus

Celldömölk mellett történt tragédia.

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Twitter megosztás Google+ megosztás