Döntetlent játszott a Haladás Pakson

ugytudjuk.hu
2019. február 9. szombat, 19:03
Egy ideig a házigazdák vezettek, de csak sikerült felzárkóznia a szombathelyieknek.

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Paks vendégeként lépett a pályára. A találkozó a héten elhunyt egykori kiváló Vasas-futballista, Ihász Kálmán emlékére egyperces gyásszünettel kezdődött.

 

 A Haladás az első félidő első felében letámadta ellenfelét, a játék - némi meglepetésre - leginkább a hazai térfélen folyt, írja az MTI. Kaput eltaláló kísérletet ugyanakkor először a 30. percben láthatott a közönség, ebből azonban egyből gól is lett: Simon szánta rá magát váratlanul egy lövésre a bal oldalról, s ez meglepte Királyt, aki nem tudott hárítani. A találat után megváltozott a játék képe, a Paks átvette az irányítást, s több helyzetet is kidolgozott.

 

A szünet után fokozatosan a vendégek kerültek fölénybe, próbáltak lendületes támadásokat vezetni, de a befejezések egy ideig nem sikerültek.

 

A hajrához közeledve aztán összejött az egyenlítés, s az utolsó percekben is "nyomott" a Haladás, de - miközben hatástalanított egy-két hazai kontrát - a győztes gólt már nem sikerült megszereznie.
 

 

Paksi FC-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0)

Paks, játékvezető: Solymosi

Paks: Nagy G. - Kulcsár, Fejes, Gévay, Szabó J. - Papp - Hahn, Kecskés, Egerszegi, Remili - Simon A.

Haladás: Király - Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Milán - Mészáros, Daushvili, Holdampf, Ofosu - Funsho, Gaál.

A Haladás kispadja: Rózsa, Kolcák, Mohl, Halmosi, Rui Pedro, Rabusic, Németh Márió

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás