HIRDETÉS

Zoltán Erika Curtissel?! Ez annyira kínos, ha ettől nem fakadsz sírva, te vagy a nap hőse

VPP
2019. július 26. péntek, 07:51
A kilencvenes évek úgy rúgja rád az ajtót, hogy te olyat még nem láttál...

Tegnap kijött egy új/régi magyar videoklip. Bár ne tette volna...

 

Reggel van, szürcsölöm a kávém, szörfölök a neten, fürkészem a híreket meg az idővonalat. Utamba kerül egy vadonatúj klip, egyszercsak minden elsötétül. Meresztem a szemeim, jól látok-e? Tényleg jól? 

 

Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis közös előadásában: Casanova

 

Igen, Lotfi Begi gondolt egyet és összehozta a csapatot, hogy együtt szabják át Erika C örökzöldjét, melyre egyébként a mai napig táncrapördülnek a magyarok, ha megszólal egy buliban. Az agyam tiltakozott erősen, de nem bírtam ki, rákattintottam, jöjjön, aminek jönnie kell. Megbántam. Bánjátok meg ti is. 

 

Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis - Casanova (Official Music Video)

Szöveg: Joós István / Széki Attila Zene: Fritz Enz / Pásztor László / Jakab György / Lotfi Begi / Nagy Dávid Videó: Miki357 Lotfi Begi https://www.facebook.com/lotfibegi/ https://www.instagram.com/lotfibegi/ Zoltán Erika https://www.facebook.com/zoltanerikaofficial/ https://www.instagram.com/erikazoltan/ Dér Heni https://www.facebook.com/der.henrietta/ https://www.instagram.com/heni_der_official/ https://www.youtube.com/channel/UCSEjScURT7MEP4408sQ0T5g Curtis https://www.facebook.com/Curtis4ker/ https://www.instagram.com/curtis4ker/ https://www.youtube.com/channel/UCmQ9B1JsQWDYiCBb9VtImjA © ℗ 2019 Magneoton Facebook: https://www.facebook.com/Magneoton/ Instagram: https://www.instagram.com/magneoton/ Spotify: https://Magneoton.lnk.to/MagneotonSpotify Web: www.magneoton.hu

 

Egy biztos, figyelemre méltó szöveget sikerült írni a felújított dalnak. Többek közt elég érdekesen hat, ahogy Dér Heni Casanovaként leverebez mindenkit és lecselédezi más nőit (igen, ez van a szövegben), de külön kiemelnék még egy sort tőle:
 

"Tudom, neked is tetszik, sok retek egyből fekszik, hozzám ezek mind senkik, a minőség ebben rejlik. Amíg én mozgom rajtad rohadék, nem lesz semmi maradék."

 

U.i.: Nem úgy volt, hogy Curtis jó útra tért?

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás