Világklasszis DJ-kel erősít a Sziget

Vágvölgyi Bálint 2019-04-02 10:14:00
A 27 lemezlovas a világ különböző pontjairól érkezik.

Kikerekedett a Sziget legizgalmasabb party-építményének 2019-es zenei felhozatala. A Samsung Colosseum rendkívül változatos és progresszív line-up-ja 27 világklasszis DJ-t sorakoztat fel a világ különböző pontjairól. Itt lesz a brazil techno sztár, Anna, az Egyesült Államokból érkezik Avalon Emerson, Black Asteriod és Ryan Elliott. Kanada B.Traits-szel képviselteti magát, az Egyesült Királyság listáján pedig ott van Blawan, Craig Bratley, John Digweed, The Advent, Mark Reeve és wAFF .

Avalon Emerson - BBC Radio 1 - Essential Mix 18.08.2018

This is why I love BBC Radio 1' Essential Mixes. They keep hosting the most amazing producers-DJ's'! On this set expect the explosiveness of genres and sounds within them which takes the word "eclectic" to a whole different level! All rights reserved to the producers, artists and their labels.

Németországból is több DJ érkezik: Butch, Fjaak, Margaret Dygas és Objekt lép majd fel. Giovanni Verrina, Luigi Madonna, Marvin & Guy és a Younger Than Me duo az olasz színeket hozza. Dániából Courtesy, Belgiumból Marco Bailey, Franciaországból Paul Ritch, Izraelből Red Axes, Spanyolországból Regal lép majd a lemezjátszók mögé. Bulgáriából jön KINK és Metodi Hristov valamint fellép a román minimal-mozgalom egyik alapvetése, Raresh is.

Bővebb információ ITT.

Szólj hozzá!

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.