Videó: termetes szarvas vágtatott keresztül egy fodrászszalon kirakatán

ugytudjuk.hu 2019-10-09 08:28:00
Egy várakozó nőt fejbe is rúgott.

Jenisse Heredia, egy Long Islanden dolgozó fodrász éppen a munkáját végezte, amikor egy nemvárt vendég, egy hatalmas szarvas ugrott keresztül a szalonja kirakatán. Az esetet a szalon kamerája rögzítette is, jól látszik, hogy egy várakozó nőt el is talált a szarvas, majd az üzlet belseje felé próbált menekülni. 

Az állat végül megtalálta a dolgozóknak fenntartott szobát, ekkor a fodrász asszisztense megpróbálta rázárni az ajtót. Nem jött össze, a szarvas megint rémülten kezdett szaladgálni, majd az első ajtón távozott.

A New York Times azt írja az esetről, hogy a közösségi oldalakon egyre több hasonló találkozást osztanak meg a felhasználók. Az amerikai New York államban egyre kevesebben vadásznak, ennek következtében pedig megnőtt az egyedek száma. Közben az állam települései is nőnek, az állatokat ezzel viszont kiszorítják a természetes lakóhelyükről, így egyre többször merészkednek be az emberek házai közé. 

Az állam már többféleképpen próbálta megoldani az egyre nagyobb problémát, például az őzek ivartalanításával, ám még mindig nő a bátor egyedek száma. Ez nem csak a videón látottak miatt probléma, hiszen az őzek rengeteg balesetet okoznak, ha az utakra tévednek, de az állatok a kullancsok kedvencei is egyben, így megnő annak is az esélye, hogy a helyiek elkapják a Lyme-kórt. 

A fodrászszalonban tartózkodók azonban elég szerencsések voltak, csak egyikük sérült meg, aki fölött átugrott a hatalmas állat. A nőnek a fejét és a lábát találta el a szarvas, őt később kórházba szállították. Jenisse azt mondta, hogy az állat rövid látogatása után az utcán találta meg az egyik hajvasalóját, aminek a zsinórja rátekeredett a szarvas lábára, sosem gondolta volna, hogy ilyen megtörténik majd vele.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.