Forrás: Youtube

Videó: Schobert Norbi bocsánatot kért

Székely Zoárd
2020. január 25. szombat, 14:06
Azt ígérte, ez lesz a végső konklúziója a témában.

Péntek este élő Facebook-videóban jelentkezett be az ország egyik legismertebb fitneszguruja, aki legutóbb tett megjegyzéseivel már napok óta uralja a hazai médiát. Több ezer komment és válaszvideó érkezett azóta, celebek is megszólaltak az ügyben, Norbi pedig reagált az őt ért vádakra.

 

A csaknem félórás videóban Norbi elnézést kért a stílusa miatt, de továbbra is kitart az elvei és mondandójának tartalma mellett. Elmondása alapján amióta színpadon áll, nem foglalkoztak vele annyit, mint most az elmúlt napokban. Felolvasott pár kommentet, amiket azért kapott, mert "kimondta az igazságot", ezekben sokan a családja halálát kívánták. „Ha meg akarsz bántani, fogalmazz úgy, mint egy intelligens ember!” – mondta a vállalkozó, aki szerint bérgyilkosok nem kapnak ilyen kaliberű hozzászólásokat.

 

Ettől függetlenül Norbi a videó végén azt kívánta, hogy legyen sok házasság Magyarországon, legyen szép gyerek, az isten áldjon meg mindenkit, de hozzátette, hogy a „sátáni” kommentek azok az íróját minősítik.

 

A teljes videót itt lehet megtekinteni:

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás