Fotó: Daily Mail

Videó: nyolc nadrággal a testén próbált meglépni egy boltból egy venezuelai nő

ugytudjuk.hu
2019. november 21. csütörtök, 19:17
Néhány perc alatt kicsit megvastagodtak a lábai.

A biztonsági őrök kaptak el egy venezuelai nőt, aki nyolc nadrágot próbált meg ellopni egy boltból. A nő furfangosan próbált meg lelépni az új ruháival, egymásra vette fel őket, majd mintha mi sem történt volna, kiment a boltból.

 

Az őrök végül egy mosdóba vitték, ahol levetették róla a lopott ruhákat. Videóra is vették, ahogy egymás után kerülnek le a nadrágok a nőről. Mint kiderült, a kilencedik ruhadarab már az övé volt, ezt azzal bizonyította, hogy az őröknek megvillantotta az alsóját:

 

 

A videót végül a Facebookon osztották meg az őrök, ahol már lassan hárommillióan nézték meg a felvételt. Azt ugyan nem árulták el, hogy pontosan hol próbált meg ennyi ruhát lopni a bolt i szarka, de a hozzászólók szerint valószínűleg Peruban készült a néhány másodperces videó.

 

A hozzászólók egyébként a nő védelmére keltek, nem értik ugyanis, hogy a nőt miért a férfimosdóban kezdték vetkőztetni. Abban sem biztosak, hogy saját magának lopott, egyesek szerint simán elképzelhető, hogy a családját próbálta megsegíteni a produkcióval.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás