Videó: egész Bali kiakadt, miután egy turista szenteltvízzel mosta meg a fenekét

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 14. szerda, 13:30
A nő még az Instagramra is kiposztolta a videót, mintha teljesen büszke lenne rá.

Egész Indonéziát sikerült magára haragítania egy párnak, akik egy videót posztoltak az Instagramra. A cseh turisták ugyanis azt vették fel, ahogyan a férfi szenteltvízzel mossa meg a nő fenekét. Mindezt egy hindu templomban tették, Balin, ahol futótűzként terjed a pár másodperces felvétel.

 

A videót a nő, Sabina Dolezalova osztotta meg egy sztori formájában, azóta viszont más oldalak újra megosztották a képsorokat. A helyiek azt nehezményezik, hogy a nő pasija, Zdenek Slouka egy pelinggihből, egy hindu szentélyből locsolja a szenteltvizet a barátnője fenekére.

 

Seperti yang sudah pernah kusampaikan 8 tahun lalu dalam sebuah wawancara. Bali akan tenggelam jika tidak bisa menjaga diri dan menyeleksi jenis wisatawan yang datang ke pulaunya. Sempat dianggap sebagai anti backpacker tapi kukatakan. Ini bukan tentang uang. Backpacker dan luxury tourism kami sambut dengan gembira asal respek dan memahami adat istiadat yang kami jalani. Untuk jajaran pemegang kebijakan pariwisata. Mari kita jalan-jalan dan bertemu dengan masyarakat. Karena Bali punya kehormatan dan harga diri bukan seperti perempuan murahan yang bisa dijambak sana sini, diperas hingga tetes keringat terakhir untuk sekedar target semata.

6,083 Likes, 933 Comments - Niluh Djelantik (@niluhdjelantik) on Instagram: "Seperti yang sudah pernah kusampaikan 8 tahun lalu dalam sebuah wawancara. Bali akan tenggelam jika..."

 

Indonéziában azóta hatalmas a felháborodás, sokan már azért kezdtek kampányolni, hogy tiltsák ki a turistákat Baliról. A pár azóta leült a helyi rendőrséggel, akik elmondták nekik, hogy miért váltott ki ilyen reakciókat a helyiekből a videójuk. A cseh turisták végül egy másik videóban kértek bocsánatot az indonéziaiaktól, amiben azt mondják, azért nem jöttek rá, hogy szent helyen vannak, mert ateisták. 

 

Sabina Dolezalova and Zdenek Slouka Apologize For Using Holy Water to Wash Ass

Sabina Dolezalova and Zdenek Slouka Using Holy Water From Sacred Indonesian Temple to Wash Ass https://www.youtube.com/watch?v=wvhJl_FTWZM

 

A helyieket nem nagyon győzte meg a bocsánatkérés, szerintük az ateizmus nem mentség arra, ha valaki nem tud viselkedni. 

 

(Coconuts)

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás