HIRDETÉS

Videó: 6000 mérföldről sikerült kiszúrnia egy férfinek a Loch Ness-i szörnyet

Fehér Buda
2019. augusztus 13. kedd, 17:58
Erről is a globális felmelegedés tehet.

Egy hongkongi férfi azt állítja, hogy 6000 mérföldről sikerült kiszúrnia a Loch Ness-i szörnyet. Persze nem a saját szemével, de nem is távcsővel sikerült meglátnia a szörnyeteget, Michael Yuen ugyanis azt mondja, hogy egy live streamet nézett a tóról, amikor meglátott egy idegen élőlényt felbukkanni a hullámok között.

 

A férfi azt mondja, hogy a szörnyet nagyjából 3 percen keresztül lehetett látni a videón, miközben az lassan átúszott a víz tetején. Az élőlény hatalmas hullámokat vert, majd egy fa mögé úszott, így eltűnt a kamera képéről.

 

 

Idén egyébként ez volt a 14. "hivatalosan" is megerősített Loch Ness-i szörny észlelés. Egy csoport ugyanis rendszeresen összegyűjti a Nessie-ről készült képeket, majd elemzik azok eredetiségét. Mikko Takala, a csoport egyik tagja, aki már 20 éve foglalkozik a szörnyeteg rejtélyével azt mondja, hogy idén hatalmasat ugrott az észlelések száma. Szerinte erről a globális felmelegedés tehet, mert a Ness-tó vize egyre jobban felmelegszik.

 

A Loch Ness-i szörny rejtélye idén a reneszánszát éli, szeptember 21-ére a rajongók egy csoportja egy kis összeröffenést tervez a tó mellé, eddig 18 ezer ember mondta azt a Facebookon, hogy részt vesz az eseményen. A brit vízi rendőrök már nem örülnek annyira a bulinak, egy felhívást is kiadtak az tó veszélyeiről, amiben azt írják, hogy a tó vize átlagosan 6 fokos, és szeszélyes időjárás mellett akár négy méteres hullámokat is vethet.

 

(Mirror)

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás