HIRDETÉS

Fotó: police.hu

VIDEÓ - Összehangolt akcióban, kilenc településen csapott le a TEK egy droghálózatra

ugytudjuk.hu
2019. november 7. csütörtök, 08:50
A TEK a rendőrséggel együttműködve csapott le egy droggal kereskedő  bűnszervezet tagjaira.

Miután a nyomozók azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, összehangolt akciót szerveztek a gors elfogás érdekében. 2019. november 5-én 9 településen Cegléden, Jászkarajenőn, Zagyvarékason, Jászkiséren, Szolnokon, Tápiógyörgyén, Csépán, Abonyban és Újszászon intézkedtek.

 

A végrehajtott intézkedések során több embert is előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, továbbá több helyszínen kábítószergyanús és feltehetően új pszichoaktív anyagokat, digitális mérleget, több mint kétmillió forint készpénzt, valamint több fegyvert vagy annak utánzatát foglalták le. A rendőrök a gyanúsítottaktól feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett járműveket, készpénzt, műszaki cikkeket és ékszereket is lefoglaltak.

 

Felszámolt hálózat

Tizenhárom gyanúsított közül tíz főt őrizetbe vettek a ceglédi rendőrök, velük szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés a gyanú.

 

Az akciót követően a nyomozók tizenhárom főt hallgattak ki gyanúsítottként új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt, közülük tíz főt bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás