VIDEÓ - Nem elég, hogy kijött Curtis új klipje, de szombathelyi csajok rázzák benne a bulájukat

Farkas Bazsi
2019. október 19. szombat, 08:57
Ő lehet hibás - már a dal címe lett ez.

Csinos csajok, apró bikinik, forró hangulat, medencés buli, táncoló dinoszauruszok – Curtis új klipjében minden van, ami fokozza a kedélyeket.

 

A szókimondó zenész formás testű csajok társaságát élvezi új klipjében. Az „Ő lehet hibás" az elsőtől az utolsó soráig Curtis-dal, mind a fülbemászó refrén, mind pedig az ütős verzék garantálják, hogy a rajongók azt kapják, amit várnak.

 

Curtis - Ő lehet hibás (Official Music Video)

Facebook: https://www.facebook.com/Curtis4ker/ Instagram: https://www.instagram.com/curtis4ker/ Szöveg: Curtis Zene: Vígh Arnold, Curtis Hangszerelés, recording, mix, mastering: Vígh Arnold (SilverHill Studio - http://www.silverhill.hu/) Rendező: Jimy J.

 

„Régóta szerettem volna egy vidám, bulizós dalt, és ez most meg is született" – mesélte Curtis. –„Remek hangulatban telt a klip forgatása, és bár munkának indult, hatalmas parti kerekedett belőle. A videóban látszik is, hogy mindenki nagyon felszabadult volt, és nagyon jól érezte magát."

 


A klipben két ismerős arcot már felfedeztünk, hiszen ott táncol a rapper körül két szombathelyi lány: Bíró Laura és Vörös Adrienn. Laura táncos múltját többen ismerhetik hiszen tagja volt a kosárlabda pályákról ismert Shake It Cheerleader csapatnak. Adriennt eddig inkább sportolóként ismertük. A Haladásban futott, majd testépíteni kezdett. 

 

 

Azt hiszem dagadhat a keblünk a büszkeségtől, örülünk nektek lányok! 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás