HIRDETÉS

VIDEÓ - Letépte a vihar a Nagy Színház tetejét Szegeden

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 9. hétfő, 16:58
Óriási pusztítás.

Több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait Csongrád megyében a hétfő délutáni vihar miatt, a legsúlyosabb károk Szeged belvárosában keletkeztek - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t. Személyi sérülésről egy bejelentés érkezett, Szegeden a Széchenyi téren egy padon ülő emberre szakadt rá egy platánfa, a hivatásos tűzoltók láncfűrésszel szabadították ki - tudatta a főhadnagy.

 

A rendkívül erős szél fákat döntött ki, faágat tört le városszerte, így a Széchenyi téren és az Újszegedi Ligetben. A Széchenyi teret a rendőrség lezárta, ott a katasztrófavédelem munkatársai dolgoznak.

 

A Délmagyar azt írja, a Szegedi Nemzeti Színház mozi felőli oldalának lemeztetejét visszahajtotta a viharos erejű szél, így védelem nélkül maradt a deszkázat, ami miatt a színpad és a nézőtér egy része ázik.

 

 

A színház főigazgatója, Barnák László azt mondta a lapnak, hogy az érintett részeket lefóliázták, hogy ne ázzanak tovább. az irányítópultot is letakarták, valamint értesítették azonnal a Katasztrófavédelem munkatársait.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás