Fotó: fullank.hu

VIDEÓ - Kifizetőhelyet csinált a Fidesz a Győr-Szolból?

Farkas Bazsi
2020. január 15. szerda, 15:29
A győri vagyongazdálkodó a helyi roma önkormányzattal szerződött le, a munkáért járó pénz nagy részét pedig zsebre vágták a Fideszhez húzó kisebbségi vezetők. A dolgozóknak kötelességük volt a Fideszre szavazni.  

Újabb poszttal jelentkezett az Ördög Ügyvédje. A korábban Borkairól szirávogtató blogger, most azt vázolja fel, hogy miként vették meg Győrben a romák szavazatait. 

 

Security Check Required

null


 
A blogger szerint a rendszer úgy működött, hogy a fideszes városvezetés a városi Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó cégen, vagyis a Győr-Szolón keresztül megbízást adott a roma kisebbségi önkormányzatnak és a kisebbségi önkormányzati vezetők cégeinek, akik így foglalkoztatták a romákat. A blogger tudni véli, hogy a munkásoknak aztán ki lett adva, hogy ha továbbra is szeretnének pénzt keresni, akkor kötelességük a Fideszre szavazni.

 

Ezt egyébként a posztba beágyazott videóban megszólaló munkások is alátámasztják.

 

Győrben fideszes választási csalás 2019 ősz

Győrben fideszes választási csalás 2019 ősz


 
A blogger szerint a roma önkormányzat a fideszes városvezetés alatt rendre sokkal több pénzt kapott a Győr-Szoltól, mint amennyit aztán a dolgozóknak kifizettek, akik egyébként bejelentés nélkül, “zsebbe” kapták a fizetésüket. Ezt látszik alátámasztani a videóban megszólalók nyilatkozata is, akik azt mondják, hogy semmiféle fizetési papírt nem írattak velük alá a fizetésük kézhezvételekor.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás