VIDEÓ - Így menekült meg a biztos haláltól a járdán sétáló gyermek Jászvásáron

ugytudjuk.hu
2019. július 24. szerda, 21:12
Csodával határos módon sértetlenül hagyta el a baleset helyszínét a fiatal.

A romániai Jászvásár egyik sugárútja mellett, a járdán sétált egy fiatal gyermek, amikor egy Mercedes luxusautó nagy sebességgel belerohant egy oszlopba. Az esetről egy köztéri biztonsági kamerának köszönhetően felvétel is készült, amit a Ziarul de Iasi oldal osztott meg Youtube-on.

 

Accident in Copou, IAsi

Accidentul din Copou care a avut loc în această seară, la ora 19:09 era cât pe ce să fie unul mortal. Un copil a scăpat miraculos după ce Mercedes-ul s-a izbit într-un stâlp. Mai multe: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-exclusiv-momentul-incredibil-cand-un-copil-a-scapat-cu-viata-in-accidentul-cu-mercedes-ul-din-copou--225489.html

 

A felvételen jól látszik, hogy a fiú életét az mentette meg, hogy az utolsó pillanatban futásnak eredt és egy villanyoszlop mellé húzódott.

 

A kocsi 43 éves sofőrjét műszaki mentők szabadították ki a roncsok közül, majd a rendőrök vették kezelésbe. Azonosításkor derült ki, hogy a volánnál a moldvai város egyik sikeres üzletembere ült. Az autóban egy palack whiskyt és egy levél Xanaxot is találtak.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás